Nieuw plafond - laat uw plafond renoveren door Marcel Wesseling

Nieuw plafond – Uw plafond is aan vernieuwing toe, omdat het volzit met barsten, scheuren of vochtplekken? Een spanplafond van Marcel Wesseling is in veel gevallen de beste oplossing. Onderhoudsvriendelijk, verkrijgbaar in meerdere kleuren en met wel 10 jaar garantie.

Door onze uitgekiende werkwijze kunnen we een nieuw plafond in heel korte tijd installeren. Dit beperkt de overlast voor u en drukt de prijs van de installatiekosten. Bovendien geven wij het voordeel van onze scherpe inkoopprijzen aan u door, waardoor het nu wel heel aantrekkelijk wordt om te kiezen voor een van onze spanplafonds.

Als u kiest voor een spanplafond, dan opent dat geheel nieuwe mogelijkheden voor -bijvoorbeeld- decoratie. Een nieuw plafond kan daarmee worden voorzien van de print of afbeelding van uw keuze. Daarbij kan ook uw eigen design worden gebruikt. Kijkt u ook eens naar andere toepassingen van onze spanplafonds:

Bent u dringend toe aan een nieuw plafond? Marcel Wesseling is uw partner voor snelle, complete plafonrenovatie. Neem voor meer informatie nu contact met ons op. We staan u graag te woord over al uw vragen betreffende spanplafonds. Of vraag direct een scherpe offerte aan!

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Tv wand met print

Haaksbergen

Schuinekap bungalow

Moergestel


Gastenboek

Jan van Wijngaarden 11 februari 2018, 23:00
Marcel heeft bij ons in de woonkamer/woonkeuken over een oppervlakte van bijna 70m2 een spanplafond aangebracht. En daarnaast in de toiletten en badkamer. En het resultaat is echt prachtig. Wat een vakwerk. Alles zit mooi straks en is keurig afgewerkt. En dat alles in dik 2 dagen. Ook de spotjes geven een prachtig effect in de ruimtes die nu totaal anders over komen. En last but not least: voor een relatief gunstige prijs want nadat we bij een niet bij naam te noemen bedrijf een offerte op hadden gevraagd wilden we eigenlijk afzien van die systeem. Maar Marcel kon het ons voor duizenden euro's minder aanbieden, zonder dat we daarvoor in hoefden te boeten op kwaliteit. Een aanrader.

Alle reacties