Nieuw plafond - laat uw plafond renoveren door Marcel Wesseling

Nieuw plafond – Uw plafond is aan vernieuwing toe, omdat het volzit met barsten, scheuren of vochtplekken? Een spanplafond van Marcel Wesseling is in veel gevallen de beste oplossing. Onderhoudsvriendelijk, verkrijgbaar in meerdere kleuren en met wel 10 jaar garantie.

Door onze uitgekiende werkwijze kunnen we een nieuw plafond in heel korte tijd installeren. Dit beperkt de overlast voor u en drukt de prijs van de installatiekosten. Bovendien geven wij het voordeel van onze scherpe inkoopprijzen aan u door, waardoor het nu wel heel aantrekkelijk wordt om te kiezen voor een van onze spanplafonds.

Als u kiest voor een spanplafond, dan opent dat geheel nieuwe mogelijkheden voor -bijvoorbeeld- decoratie. Een nieuw plafond kan daarmee worden voorzien van de print of afbeelding van uw keuze. Daarbij kan ook uw eigen design worden gebruikt. Kijkt u ook eens naar andere toepassingen van onze spanplafonds:

Bent u dringend toe aan een nieuw plafond? Marcel Wesseling is uw partner voor snelle, complete plafonrenovatie. Neem voor meer informatie nu contact met ons op. We staan u graag te woord over al uw vragen betreffende spanplafonds. Of vraag direct een scherpe offerte aan!

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Werk Thermen Soesterberg

Soesterberg

Akoestisch spanplafond en akoestische wanden met print

Haaksbergen


Gastenboek

Jose en Rene 19 juli 2017, 19:20
Vorige week is bij ons, na een verbouwining van de beneden verdieping, een spanplafond aangebracht. We hebben boven de eettafel drie hanglampen en verder overal white en colorspots, met afstandsbediening. De werkzaamheden zijn snel en heel vakkundig uitgevoerd. We hebben nu een prachtig strak plafond. Niet te onderscheiden van een glad gestucd plafond! Kortom een aanrader.

Alle reacties