Nieuw plafond - laat uw plafond renoveren door Marcel Wesseling

Nieuw plafond – Uw plafond is aan vernieuwing toe, omdat het volzit met barsten, scheuren of vochtplekken? Een spanplafond van Marcel Wesseling is in veel gevallen de beste oplossing. Onderhoudsvriendelijk, verkrijgbaar in meerdere kleuren en met wel 10 jaar garantie.

Door onze uitgekiende werkwijze kunnen we een nieuw plafond in heel korte tijd installeren. Dit beperkt de overlast voor u en drukt de prijs van de installatiekosten. Bovendien geven wij het voordeel van onze scherpe inkoopprijzen aan u door, waardoor het nu wel heel aantrekkelijk wordt om te kiezen voor een van onze spanplafonds.

Als u kiest voor een spanplafond, dan opent dat geheel nieuwe mogelijkheden voor -bijvoorbeeld- decoratie. Een nieuw plafond kan daarmee worden voorzien van de print of afbeelding van uw keuze. Daarbij kan ook uw eigen design worden gebruikt. Kijkt u ook eens naar andere toepassingen van onze spanplafonds:

Bent u dringend toe aan een nieuw plafond? Marcel Wesseling is uw partner voor snelle, complete plafonrenovatie. Neem voor meer informatie nu contact met ons op. We staan u graag te woord over al uw vragen betreffende spanplafonds. Of vraag direct een scherpe offerte aan!

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Egmond Aan Zee akoestisch met sterrenhemel

Egmond Aan Zee

Tv wand met print

Haaksbergen


Gastenboek

Erik en Gerrie Hiddink 9 maart 2018, 21:51
Gisteren is bij ons een akoestisch spanplafond aangebracht in de woonkamer door Marcel Wesseling en zijn medewerker Coen. Het resultaat is zoals beloofd: het ziet er strak uit en we kunnen nu rustig praten met elkaar in de woonkamer! De heren gingen voortvarend te werk, binnen een dag was de klus geklaard en alles is weer netjes achtergelaten. Kortom : op zoek naar een akoestisch spanplafond? Dan is dit een dikke aanrader! Super bedankt, mannen!

Alle reacties