Nieuw plafond - laat uw plafond renoveren door Marcel Wesseling

Nieuw plafond – Uw plafond is aan vernieuwing toe, omdat het volzit met barsten, scheuren of vochtplekken? Een spanplafond van Marcel Wesseling is in veel gevallen de beste oplossing. Onderhoudsvriendelijk, verkrijgbaar in meerdere kleuren en met wel 10 jaar garantie.

Door onze uitgekiende werkwijze kunnen we een nieuw plafond in heel korte tijd installeren. Dit beperkt de overlast voor u en drukt de prijs van de installatiekosten. Bovendien geven wij het voordeel van onze scherpe inkoopprijzen aan u door, waardoor het nu wel heel aantrekkelijk wordt om te kiezen voor een van onze spanplafonds.

Als u kiest voor een spanplafond, dan opent dat geheel nieuwe mogelijkheden voor -bijvoorbeeld- decoratie. Een nieuw plafond kan daarmee worden voorzien van de print of afbeelding van uw keuze. Daarbij kan ook uw eigen design worden gebruikt. Kijkt u ook eens naar andere toepassingen van onze spanplafonds:

Bent u dringend toe aan een nieuw plafond? Marcel Wesseling is uw partner voor snelle, complete plafonrenovatie. Neem voor meer informatie nu contact met ons op. We staan u graag te woord over al uw vragen betreffende spanplafonds. Of vraag direct een scherpe offerte aan!

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Zwart plafond met sterrenhemel en Ledstrips rondom

Emmen

Lichtwand met Print gemonteerd Henk Pen Caravans

Haaksbergen


Gastenboek

Nijs en Jeanette Dekker 16 oktober 2017, 18:47
Vanwege een vervelende galm in eet- en woonkamer hebben we ons georiƫnteerd op akoestische plafonds. In eerste instantie bij Plameco, maar de offerte die we daar kregen viel qua prijs bitter tegen. Na enig zoeken op internet kwamen we Marcels' bedrijf op het spoor. Die kwam met een aanzienlijk betere prijs en hij straalde vakmanschap en vertrouwen uit, dus we zijn met hem in zee gegaan. Hij had het druk dus het duurde even, maar dat maakte ons verder niet uit en gaf ons de kans om alle muren, kozijnen en deuren van een nieuw verfje te voorzien. Vorige week was het zover. Om 20:15 was Marcel met twee man personeel bij ons. Het liep allemaal zeer vlotjes en om 13:30 reden ze alweer naar Haaksbergen terug! Het resultaat mag er zijn. De plafonds hebben een prachtige uitstraling, de verlichting is mooi en de galm is helemaal verdwenen! Alles klinkt nu anders/beter, de tv, de klok, een gesprek en zelfs als je alleen in de kamer zit ervaar je dat het gewoon stiller is geworden. Kortom: we zijn super tevreden en kunnen dit aan iedereen aanbevelen. Het is de prijs zeker waard!

Alle reacties