Plafond geluidisolatie door Marcel Wesseling

Plafond geluidisolatie – Het kan erg vervelend zijn als uw plafond geluid weerkaatst en een echo de ruimte geeft. Dit kunt u gemakkelijk voorkomen door een akoestisch plafond te laten installeren door Marcel Wesseling. Heel fraai om te zien en geluidsabsorberend.

Een akoestisch plafond van Marcel Wesseling is de ideale oplossing voor uw geluidsprobleem. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat is voorzien van vele minuscule gaatjes, waardoor het geluid wordt gedoofd door de bovenliggende plafond geluidsisolatie.

Op alle plafonds -door ons geïnstalleerd- krijgt u een garantie van 10 jaar. Onze plafonds zijn naadloos tot een breedte van 5 meter en uiterst vriendelijk in onderhoud. Ook zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren. U zult zien dat onze plafond geluidsisolatie een mooie en snelle oplossing is voor uw geluidsprobleem. Een kleine greep uit onze producten en diensten:

Ziet u ook de grote voordelen van plafond geluidsisolatie door middel van een  spanplafond? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Marcel Wesseling. Als u eerst nog vragen hebt, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij beantwoorden al uw vragen graag!

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Akoestisch spanplafond woonkamer /keuken

Babberich

Spanplafonds tussen gebinten in ouddorp

Ouddorp


Gastenboek

Kip 3 juli 2018, 21:52
Binnen twee werkdagen een nieuw plafond, inclusief spotjes! We zijn zeer tevreden over het nakomen van de gemaakte afspraken en het keurige werk dat is afgeleverd.

Alle reacties