Plafond geluidisolatie door Marcel Wesseling

Plafond geluidisolatie – Het kan erg vervelend zijn als uw plafond geluid weerkaatst en een echo de ruimte geeft. Dit kunt u gemakkelijk voorkomen door een akoestisch plafond te laten installeren door Marcel Wesseling. Heel fraai om te zien en geluidsabsorberend.

Een akoestisch plafond van Marcel Wesseling is de ideale oplossing voor uw geluidsprobleem. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat is voorzien van vele minuscule gaatjes, waardoor het geluid wordt gedoofd door de bovenliggende plafond geluidsisolatie.

Op alle plafonds -door ons geïnstalleerd- krijgt u een garantie van 10 jaar. Onze plafonds zijn naadloos tot een breedte van 5 meter en uiterst vriendelijk in onderhoud. Ook zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren. U zult zien dat onze plafond geluidsisolatie een mooie en snelle oplossing is voor uw geluidsprobleem. Een kleine greep uit onze producten en diensten:

Ziet u ook de grote voordelen van plafond geluidsisolatie door middel van een  spanplafond? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Marcel Wesseling. Als u eerst nog vragen hebt, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij beantwoorden al uw vragen graag!

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Tv wand met print

Haaksbergen

Schuinekap bungalow

Moergestel


Gastenboek

Jan van Wijngaarden 11 februari 2018, 23:00
Marcel heeft bij ons in de woonkamer/woonkeuken over een oppervlakte van bijna 70m2 een spanplafond aangebracht. En daarnaast in de toiletten en badkamer. En het resultaat is echt prachtig. Wat een vakwerk. Alles zit mooi straks en is keurig afgewerkt. En dat alles in dik 2 dagen. Ook de spotjes geven een prachtig effect in de ruimtes die nu totaal anders over komen. En last but not least: voor een relatief gunstige prijs want nadat we bij een niet bij naam te noemen bedrijf een offerte op hadden gevraagd wilden we eigenlijk afzien van die systeem. Maar Marcel kon het ons voor duizenden euro's minder aanbieden, zonder dat we daarvoor in hoefden te boeten op kwaliteit. Een aanrader.

Alle reacties