Prijzen spanplafonds zijn gunstig bij Marcel Wesseling

Prijzen spanplafonds – Over de prijzen van spanplafonds bestaan enige misverstanden. Hoogwaardig kunststof vraagt om een bepaalde prijs, maar daar tegenover staat dat de installatie weinig tijd in beslag neemt en de levensduur erg lang is.

Een prettige bijeenkomst voor u is dat Marcel Wesseling een heel scherp inkoopbeleid heeft en dit voordeel aan de klant doorgeeft. Dit drukt de prijzen van spanplafonds! Door de snelheid waarmee de renovatie van uw plafond wordt uitgevoerd, zult u ook veel minder overlast ervaren dan bij een traditionele renovatie.

Spanplafonds zijn bijzonder fraai om te zien en bieden veel mogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om uw spanplafond te voorzien van afbeeldingen uit onze collectie, maar ook uw eigen afbeeldingen kunnen worden gebruikt. Dit geeft heel nieuwe mogelijkheden. Kijkt u ook eens naar de volgende mogelijkheden:

Wilt u ook zo’n prachtig spanplafond in uw kantoor, restaurant of woning? Aarzel dan niet en vraag ons gerust om meer informatie over prijzen van spanplafonds. Dan heeft u snel een scherpe offerte op uw deurmat liggen. Neem nu contact op met Marcel Wesseling. We beantwoorden graag al uw vragen!

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Akoestisch spanplafond woonkamer /keuken

Babberich

Spanplafonds tussen gebinten in ouddorp

Ouddorp


Gastenboek

Kip 3 juli 2018, 21:52
Binnen twee werkdagen een nieuw plafond, inclusief spotjes! We zijn zeer tevreden over het nakomen van de gemaakte afspraken en het keurige werk dat is afgeleverd.

Alle reacties