Prijzen spanplafonds zijn gunstig bij Marcel Wesseling

Prijzen spanplafonds – Over de prijzen van spanplafonds bestaan enige misverstanden. Hoogwaardig kunststof vraagt om een bepaalde prijs, maar daar tegenover staat dat de installatie weinig tijd in beslag neemt en de levensduur erg lang is.

Een prettige bijeenkomst voor u is dat Marcel Wesseling een heel scherp inkoopbeleid heeft en dit voordeel aan de klant doorgeeft. Dit drukt de prijzen van spanplafonds! Door de snelheid waarmee de renovatie van uw plafond wordt uitgevoerd, zult u ook veel minder overlast ervaren dan bij een traditionele renovatie.

Spanplafonds zijn bijzonder fraai om te zien en bieden veel mogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om uw spanplafond te voorzien van afbeeldingen uit onze collectie, maar ook uw eigen afbeeldingen kunnen worden gebruikt. Dit geeft heel nieuwe mogelijkheden. Kijkt u ook eens naar de volgende mogelijkheden:

Wilt u ook zo’n prachtig spanplafond in uw kantoor, restaurant of woning? Aarzel dan niet en vraag ons gerust om meer informatie over prijzen van spanplafonds. Dan heeft u snel een scherpe offerte op uw deurmat liggen. Neem nu contact op met Marcel Wesseling. We beantwoorden graag al uw vragen!

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Egmond Aan Zee akoestisch met sterrenhemel

Egmond Aan Zee

Tv wand met print

Haaksbergen


Gastenboek

Erik en Gerrie Hiddink 9 maart 2018, 21:51
Gisteren is bij ons een akoestisch spanplafond aangebracht in de woonkamer door Marcel Wesseling en zijn medewerker Coen. Het resultaat is zoals beloofd: het ziet er strak uit en we kunnen nu rustig praten met elkaar in de woonkamer! De heren gingen voortvarend te werk, binnen een dag was de klus geklaard en alles is weer netjes achtergelaten. Kortom : op zoek naar een akoestisch spanplafond? Dan is dit een dikke aanrader! Super bedankt, mannen!

Alle reacties