Prijzen spanplafonds zijn gunstig bij Marcel Wesseling

Prijzen spanplafonds – Over de prijzen van spanplafonds bestaan enige misverstanden. Hoogwaardig kunststof vraagt om een bepaalde prijs, maar daar tegenover staat dat de installatie weinig tijd in beslag neemt en de levensduur erg lang is.

Een prettige bijeenkomst voor u is dat Marcel Wesseling een heel scherp inkoopbeleid heeft en dit voordeel aan de klant doorgeeft. Dit drukt de prijzen van spanplafonds! Door de snelheid waarmee de renovatie van uw plafond wordt uitgevoerd, zult u ook veel minder overlast ervaren dan bij een traditionele renovatie.

Spanplafonds zijn bijzonder fraai om te zien en bieden veel mogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om uw spanplafond te voorzien van afbeeldingen uit onze collectie, maar ook uw eigen afbeeldingen kunnen worden gebruikt. Dit geeft heel nieuwe mogelijkheden. Kijkt u ook eens naar de volgende mogelijkheden:

Wilt u ook zo’n prachtig spanplafond in uw kantoor, restaurant of woning? Aarzel dan niet en vraag ons gerust om meer informatie over prijzen van spanplafonds. Dan heeft u snel een scherpe offerte op uw deurmat liggen. Neem nu contact op met Marcel Wesseling. We beantwoorden graag al uw vragen!

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Zwart plafond met sterrenhemel en Ledstrips rondom

Emmen

Lichtwand met Print gemonteerd Henk Pen Caravans

Haaksbergen


Gastenboek

Nijs en Jeanette Dekker 16 oktober 2017, 18:47
Vanwege een vervelende galm in eet- en woonkamer hebben we ons georiënteerd op akoestische plafonds. In eerste instantie bij Plameco, maar de offerte die we daar kregen viel qua prijs bitter tegen. Na enig zoeken op internet kwamen we Marcels' bedrijf op het spoor. Die kwam met een aanzienlijk betere prijs en hij straalde vakmanschap en vertrouwen uit, dus we zijn met hem in zee gegaan. Hij had het druk dus het duurde even, maar dat maakte ons verder niet uit en gaf ons de kans om alle muren, kozijnen en deuren van een nieuw verfje te voorzien. Vorige week was het zover. Om 20:15 was Marcel met twee man personeel bij ons. Het liep allemaal zeer vlotjes en om 13:30 reden ze alweer naar Haaksbergen terug! Het resultaat mag er zijn. De plafonds hebben een prachtige uitstraling, de verlichting is mooi en de galm is helemaal verdwenen! Alles klinkt nu anders/beter, de tv, de klok, een gesprek en zelfs als je alleen in de kamer zit ervaar je dat het gewoon stiller is geworden. Kortom: we zijn super tevreden en kunnen dit aan iedereen aanbevelen. Het is de prijs zeker waard!

Alle reacties