Prijzen spanplafonds zijn gunstig bij Marcel Wesseling

Prijzen spanplafonds – Over de prijzen van spanplafonds bestaan enige misverstanden. Hoogwaardig kunststof vraagt om een bepaalde prijs, maar daar tegenover staat dat de installatie weinig tijd in beslag neemt en de levensduur erg lang is.

Een prettige bijeenkomst voor u is dat Marcel Wesseling een heel scherp inkoopbeleid heeft en dit voordeel aan de klant doorgeeft. Dit drukt de prijzen van spanplafonds! Door de snelheid waarmee de renovatie van uw plafond wordt uitgevoerd, zult u ook veel minder overlast ervaren dan bij een traditionele renovatie.

Spanplafonds zijn bijzonder fraai om te zien en bieden veel mogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om uw spanplafond te voorzien van afbeeldingen uit onze collectie, maar ook uw eigen afbeeldingen kunnen worden gebruikt. Dit geeft heel nieuwe mogelijkheden. Kijkt u ook eens naar de volgende mogelijkheden:

Wilt u ook zo’n prachtig spanplafond in uw kantoor, restaurant of woning? Aarzel dan niet en vraag ons gerust om meer informatie over prijzen van spanplafonds. Dan heeft u snel een scherpe offerte op uw deurmat liggen. Neem nu contact op met Marcel Wesseling. We beantwoorden graag al uw vragen!

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Tv wand met print

Haaksbergen

Schuinekap bungalow

Moergestel


Gastenboek

Jan van Wijngaarden 11 februari 2018, 23:00
Marcel heeft bij ons in de woonkamer/woonkeuken over een oppervlakte van bijna 70m2 een spanplafond aangebracht. En daarnaast in de toiletten en badkamer. En het resultaat is echt prachtig. Wat een vakwerk. Alles zit mooi straks en is keurig afgewerkt. En dat alles in dik 2 dagen. Ook de spotjes geven een prachtig effect in de ruimtes die nu totaal anders over komen. En last but not least: voor een relatief gunstige prijs want nadat we bij een niet bij naam te noemen bedrijf een offerte op hadden gevraagd wilden we eigenlijk afzien van die systeem. Maar Marcel kon het ons voor duizenden euro's minder aanbieden, zonder dat we daarvoor in hoefden te boeten op kwaliteit. Een aanrader.

Alle reacties