Woonkamer plafond renovatie - Marcel Wesseling is uw partner

Woonkamer plafond – U kunt uw lelijke plafond wel eindeloos opknappen, maar als het volzit met barsten, scheuren of vochtplekken heeft Marcel Wesseling een snelle en duurzame oplossing voor u: het spanplafond. Een naadloos plafond van hoogwaardig kunststof, dat onderhoudsvriendelijk is.

Hoewel men vaak denkt dat het renoveren van een woonkamer plafond met een spanplafond onbetaalbaar is, valt dat in de praktijk nogal mee. Doordat Marcel Wesseling u laat meeprofiteren van zijn scherpe inkoopprijzen en de snelle installatie weinig arbeidsuren vergt, kunnen we de prijzen laag houden.

Onze plafonds bieden ook geheel nieuwe mogelijkheden, zoals het bedrukken met afbeeldingen of prints. Ook kunnen we doorschijnende plafonds leveren die in combinatie met speciale verlichting een wel heel bijzonder effect geven. Bekijk vooral ook de voorbeelden en toepassingsmogelijkheden op onze site:

Wilt u zelf ook uw woonkamer plafond laten renoveren door Marcel Wesseling? Wij raden het u ten zeerste aan en geven op alle door ons geïnstalleerde plafonds 10 jaar garantie! Neem dus nu contact met ons op voor meer informatie of een scherpe offerte!

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Spanplafonds geplaatst in kap woning

Losser

Werk Thermen Soesterberg

Soesterberg


Gastenboek

Maud 8 september 2017, 7:29
Graag een kostenberamimg

Alle reacties