Woonkamer plafond renovatie - Marcel Wesseling is uw partner

Woonkamer plafond – U kunt uw lelijke plafond wel eindeloos opknappen, maar als het volzit met barsten, scheuren of vochtplekken heeft Marcel Wesseling een snelle en duurzame oplossing voor u: het spanplafond. Een naadloos plafond van hoogwaardig kunststof, dat onderhoudsvriendelijk is.

Hoewel men vaak denkt dat het renoveren van een woonkamer plafond met een spanplafond onbetaalbaar is, valt dat in de praktijk nogal mee. Doordat Marcel Wesseling u laat meeprofiteren van zijn scherpe inkoopprijzen en de snelle installatie weinig arbeidsuren vergt, kunnen we de prijzen laag houden.

Onze plafonds bieden ook geheel nieuwe mogelijkheden, zoals het bedrukken met afbeeldingen of prints. Ook kunnen we doorschijnende plafonds leveren die in combinatie met speciale verlichting een wel heel bijzonder effect geven. Bekijk vooral ook de voorbeelden en toepassingsmogelijkheden op onze site:

Wilt u zelf ook uw woonkamer plafond laten renoveren door Marcel Wesseling? Wij raden het u ten zeerste aan en geven op alle door ons geïnstalleerde plafonds 10 jaar garantie! Neem dus nu contact met ons op voor meer informatie of een scherpe offerte!

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Zwart plafond met sterrenhemel en Ledstrips rondom

Emmen

Lichtwand met Print gemonteerd Henk Pen Caravans

Haaksbergen


Gastenboek

Nijs en Jeanette Dekker 16 oktober 2017, 18:47
Vanwege een vervelende galm in eet- en woonkamer hebben we ons geori├źnteerd op akoestische plafonds. In eerste instantie bij Plameco, maar de offerte die we daar kregen viel qua prijs bitter tegen. Na enig zoeken op internet kwamen we Marcels' bedrijf op het spoor. Die kwam met een aanzienlijk betere prijs en hij straalde vakmanschap en vertrouwen uit, dus we zijn met hem in zee gegaan. Hij had het druk dus het duurde even, maar dat maakte ons verder niet uit en gaf ons de kans om alle muren, kozijnen en deuren van een nieuw verfje te voorzien. Vorige week was het zover. Om 20:15 was Marcel met twee man personeel bij ons. Het liep allemaal zeer vlotjes en om 13:30 reden ze alweer naar Haaksbergen terug! Het resultaat mag er zijn. De plafonds hebben een prachtige uitstraling, de verlichting is mooi en de galm is helemaal verdwenen! Alles klinkt nu anders/beter, de tv, de klok, een gesprek en zelfs als je alleen in de kamer zit ervaar je dat het gewoon stiller is geworden. Kortom: we zijn super tevreden en kunnen dit aan iedereen aanbevelen. Het is de prijs zeker waard!

Alle reacties