Akoestisch plafond

Wanneer u in uw woning last heeft van galm, is dat ontzettend vervelend. Als u bijvoorbeeld veel visite heeft, zoals op een verjaardag, kunnen mensen elkaar bijna niet verstaan. Het kan zelfs zo zijn dat u de tv en radio niet goed kunt horen. Komt dit u bekend voor? Dan is het een erg goed idee om een akoestisch plafond te nemen.

Wat is een akoestisch plafond?

Wij van Marcel Wesseling kunnen bij u een akoestisch spanplafond installeren. Het akoestisch plafond dat wij installeren, is een doek waarin ontelbaar veel gaatjes zitten. Deze gaatjes zijn zo klein, dat ze voor het blote oog niet zijn te zien. De achterkant van het doek is voorzien van een dun laagje rubber.

Om de galm zo goed mogelijk weg te krijgen, monteren wij eerst een isolatiedeken aan het oude plafond. Deze deken is gemaakt van polyester en 2 centimeter dik. Wanneer de isolatiedeken is aangebracht, bevestigen wij er het spanplafond aan vast. De galm gaat via de wand naar het spanplafond. Vervolgens wordt het door het akoestische plafond en de deken geïsoleerd. Hierdoor heeft u geen last meer van de galm.

Bijna net als ieder ander plafond

Naast dat een akoestisch plafond net iets anders is dan een ander spanplafond, kunt u er verder wel dezelfde dingen mee doen. Zo kunt u er spotjes, hanglampjes enzovoorts aan bevestigen. Bovendien ziet het plafond er net zo strak en mooi uit als elk andere plafond. U zult er niet vanaf zien dat het een akoestisch plafond is. Bovendien is het plafond gemakkelijk met warm water schoon te maken.

Bent u benieuwd naar wat het eindresultaat van een akoestisch plafond zal zijn? Dit voorbeeld geeft u er een goed beeld bij.

Wie kan een akoestisch plafond plaatsen?

Wilt u graag een akoestisch plafond? Dan kunt u hem laten plaatsen door Marcel Wesseling en zijn team. Marcel is zelf een ervaren vakman die al meer dan 15 jaar spanplafonds plaatst. Bovendien heeft hij een team van ervaren medewerkers, die elk ook erg goed zijn in het monteren van een (akoestisch) spanplafond. Tevens werkt Marcel Wesseling snel en gaat hij erg precies te werken.

Daarnaast zijn alle medewerkers van Marcel Wesseling integer en komen ze afspraken na. Bent u bang voor rommel in huis? Geen zorgen! De medewerkers van Marcel Wesseling ruimt de rommel die zij maken gewoon zelf weer op.

Een akoestisch plafond in het echt bewonderen?

Wilt u graag een akoestisch plafond in het echt bewonderen? Dan kunt u langskomen in 1 van onze 2 showrooms. Tijdens uw bezoek kunnen wij u direct over alle mogelijkheden vertellen.

U kunt 7 dagen per week onze showroom bij PotzWonen bezoeken. Deze vestiging is gelegen aan de Textielstraat 28 te Haaksbergen. Daarnaast kunt u elke laatste zaterdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur onze showroom in ons bedrijfspand bezoeken. Deze zit aan de Metaalstraat 4 in Haaksbergen. Wilt u bij deze showroom liever op een andere dag en/of tijdstip langskomen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.

Een offerte aanvragen of afspraak maken

Wilt u graag weten hoeveel een akoestisch plafond in uw woning gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u nog vragen of wilt u graag een akoestisch plafond laten plaatsen? Dan mag u altijd contact met ons opnemen.

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Akoestisch spanplafond woonkamer /keuken

Babberich

Spanplafonds tussen gebinten in ouddorp

Ouddorp


Gastenboek

Kip 3 juli 2018, 21:52
Binnen twee werkdagen een nieuw plafond, inclusief spotjes! We zijn zeer tevreden over het nakomen van de gemaakte afspraken en het keurige werk dat is afgeleverd.

Alle reacties