Prijzen spanplafonds zijn gunstig bij Marcel Wesseling

Wilt u graag een spanplafond, maar vindt u de prijs voor een spanplafond over het algemeen te hoog? Kom dan naar Marcel Wesseling. Wij hanteren namelijk lage spanplafond kosten aangezien wij geen verkopers hebben, en ik zelf bij u kom voor een offerte.

Wie is Marcel Wesseling?

Marcel Wesseling richtte in 2002 zijn bedrijf op: Marcel Wesseling Spanplafonds. Inmiddels installeert Marcel met zijn team al ruim 16 jaar spanplafonds tegen lage kosten. Sommige bedrijven hanteren hoge prijzen voor spanplafonds omdat ze een franchise onderneming zijn. Marcel Wesseling doet dit niet. Bovendien gaan al zijn medewerkers zeer vakkundig en precies te werk, waardoor u een prachtig eindresultaat krijgt.

Waarom kiezen voor een spanplafond?

Een spanplafond kent vele voordelen ten opzichte van een gewoon plafond dat uit bijvoorbeeld gipsplaatsen bestaat. Bij een spanplafond heeft u geen last van krimpnaden . Bovendien kunt u er gewoon verlichting naar wens op of in  laten installeren. Daarnaast is het plafond goed schoon te maken met reiniging doekjes.

Doorgaans kunnen plafonds binnen 1 á 2 werkdagen worden geplaatst. Hiervoor hoeven meubels doorgaans niet aan de kant te worden gezet. Wanneer ze een meter van de muur afstaan, kunnen ze gewoon op hun plek blijven staan. Heeft u in bepaalde ruimtes last van galm? Dan kunt u in die ruimtes een akoestisch spanplafond laten plaatsen. Door zo’n plafond wordt het een stuk stiller in huis.

U hoeft niet bang te zijn voor torenhoge spanplafond kosten

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een spanplafond. Hierdoor worden de prijzen voor een spanplafond over het algemeen lager. Marcel Wesseling staat bekend om het hanteren van de meest scherpe prijzen voor de spanplafonds die hij installeert. Hierdoor hoeft u zich bij hem geen zorgen te maken over torenhoge spanplafond kosten.

Wat is de prijs van een spanplafond?

Wat de prijs van uw spanplafond gaat zijn, hangt van een aantal factoren af. Zo speelt bijvoorbeeld uw lichtplan een rol. Wij moeten namelijk bij het plaatsen van het plafond al rekening houden met wat voor licht u eraan wilt bevestigen. Bovendien kunt u er voor kiezen om uw spanplafond te laten bedrukken met een print of eigen foto. Dit telt natuurlijk ook mee in de uiteindelijke kosten. Wilt u graag weten welke prijzen u kunt verwachten? Dan kunt u het beste geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen dan bij u langskomen om uw plafond te bekijken en naar uw wensen te luisteren. Aan de hand daarvan kunnen wij u een prijsindicatie geven.

Wat wellicht fijn is om te weten, is dat wij zeer lage spanplafond kosten hanteren. Als u voor Marcel Wesseling kiest, bent u sowieso voordeliger uit dan elders!

Bekijk onze spanplafonds in een van onze showrooms!

Heeft u interesse in een spanplafond? Waarschijnlijk vindt u het dan fijn om eerst een aantal spanplafonds in het echt te zien. Daarom nodigen wij u van harte uit in een van onze twee showrooms in Haaksbergen. Onze spanplafonds zijn 7 dagen per week te bewonderen in de vestiging van PotzWonen aan de Textielstraat 28 in Haaksbergen. Tevens kunt u elke laatste zaterdag van de maand onze showroom in ons bedrijfspand aan de Metaalstraat 4 in Haaksbergen bezoeken. Daar zijn wij elke laatste zaterdag van de maand tussen 13.00 uur en 16.00 uur te vinden. Bovendien kunt u dan direct al uw vragen aan een van onze medewerkers stellen. Komt u liever een andere keer een kijkje nemen in deze showroom? Dan kan dat op afspraak.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Bij Marcel Wesseling hanteren wij dus lage prijzen voor de spanplafonds die wij bij u installeren. Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor torenhoge kosten. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, want wij helpen u graag verder!

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Akoestisch spanplafond Vide ,Keuken

Hengelo

Sterrenhemel met zwart spanplafond

Burgerveen


Gastenboek

Peter van Hees 1 maart 2019, 14:45
Na een vakkundig aangebrachte plafond met mooie toekomstvaste spotjes in onze keuken is ons huis weer af. Marcel denkt goed mee bij het vinden van oplossingen. Zeer klantgerichte dienstverlening en een vriendelijke prijs.

Alle reacties