In uw woonkamer het plafond renoveren door Marcel Wesseling

Wilt u graag in uw woonkamer het plafond laten opknappen? Dan kunt u de hulp inschakelen van Marcel Wesseling en zijn team. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het renoveren van plafonds.

Waarom een woonkamerplafond vervangen?

Doorgaans is een plafond nog wel hier en daar op te knappen. Toch zijn sommige plafonds na verloop van tijd echt aan een renovatie toe. Wanneer er veel scheuren en of vochtvlekken in uw plafond zitten, is het echt tijd om het plafond te laten renoveren. U en uw bezoek zijn immers veel in de woonkamer te vinden, waardoor u de kamer er natuurlijk netjes uit wilt hebben zien. In uw woonkamer het plafond laten renoveren, kan bij Marcel Wesseling al tegen zeer lage kosten aangezien wij direct inkopen bij de fabrikant en geen franchise onderneming zijn .

Prijsindicatie voor het vervangen van een woonkamerplafond

Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van een woonkamerplafond? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat u spoedig van ons een prijsindicatie ontvangt. Als u interesse heeft komen wij vrijblijvend een keer bij u langs om verdere details met u door te nemen.

Waarmee wordt in een woonkamer het plafond vervangen?

Marcel Wesseling en zijn team zijn al ruim jarenlang ervaren met het renoveren van bestaande plafonds. Dat gebeurt bij Marcel Wesseling door middel van het aanbrengen van een spanplafond. Een spanplafond is een doek dat onder een bestaand plafond  wordt gespannen. Een spanplafond is gemaakt van polyester of pvc. Een pvc spanplafond word om de 1,5 m1 geseald, wat betekent dat er een heel klein lijntje zichtbaar zal blijven. PCV spanplafonds zijn zowel mat als met een glans te verkrijgen.

Een spanplafond van polyester is een doek, dat fijn is geweven en waar een laagje coating overheen is aangebracht. Dit soort plafonds kunnen tot 5,05  m1 breed naadloos worden gemonteerd. Ze hebben een matte uitstraling, waardoor ze goed te vergelijken zijn met een gestuct plafond.

Welk soort plafond kunt u het beste kiezen?

Wanneer u graag uw plafond wilt laten renoveren, kan dat prima door een spanplafond te laten monteren. Welk soort spanplafond u het beste kunt kiezen, hangt compleet van uw eigen smaak en wensen af. Wilt u graag dat in uw woonkamer het plafond ook galm tegengaat? Dan kunt u het beste kiezen voor een akoestisch plafond.

Wilt u graag een uniek plafond met een speciaal effect? Dan kunnen wij een translucent spanplafond monteren. Dit is een plafond waarachter wij licht aanbrengen. Dit licht schijnt door het plafond heen, waardoor u een heel mooi effect krijgt. U kunt er zelfs voor kiezen om ook een LED driver te laten installeren. Door deze driver kan het licht achter het plafond van kleur veranderen.

Welk materiaal u ook kiest, het plafond in uw woonkamer zal er altijd beter uitzien dan uw oude plafond.

Neem vandaag nog contact op!

Zoals u ziet, kunt u met een spanplafond veel kanten op. Waar u ook voor kiest: als u in uw woonkamer het plafond laat vervangen door een spanplafond, ziet het er een stuk strakker uit. De hele uitstraling van uw woonkamer kan erdoor beter uitzien. Wilt u graag een spanplafond? Schakel dan de hulp in van Marcel Wesseling en zijn team. Dan weet u niet alleen zeker dat u een goed product krijgt opgeleverd, maar ook dat u dat voor de meest scherpe prijs zult krijgen.

Heeft u interesse in de diensten van Marcel Wesseling? Neem dan vandaag nog contact op!

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Akoestisch spanplafond Vide ,Keuken

Hengelo

Sterrenhemel met zwart spanplafond

Burgerveen


Gastenboek

Leo Post 19 april 2019, 14:37
Klaarblijkelijk heb ik een fout gemaakt bij het plaatsen van een review vorige maand, dus probeer ik het nog een keer. Marcel en zijn broer hebben samen met een collega in 1 dag tijd, 3 slaapkamers en de badkamer van een spanplafond voorzien. Aan voorbereiding heb ik zelf helemaal niets hoeven te doen. Na afloop hingen alle gordijnrails met de gordijnen er weer en ook de plafondlampen. Bij het verwijderen van de lamp in de badkamer bleek er een stroomdraadje stuk te zijn en zelfs dat hebben ze hersteld. Het is echt TOP-werk dat er geleverd is. Een aanrader voor iedereen die er aan denkt om spanplafonds te nemen.

Alle reacties