Laat uw plafond renoveren door Marcel Wesseling

Zoekt u een betrouwbare expert die uw plafond kan renoveren? Dan bent u bij Marcel Wesseling aan het juiste adres! Wij zijn dé plafondspecialist die bij u een perfecte plafond renovatie kan uitvoeren.

Waarom een plafond renoveren en niet verwijderen?

Wanneer uw plafond een renovatie echt nodig heeft, vraagt u zich waarschijnlijk af of u het plafond niet beter kunt verwijderen. Echter is een plafond laten renoveren in de meeste gevallen toch de beste keuze. Vooral als u kiest voor een spanplafond.

Ten eerste scheelt het ontzettend veel afvoer van afval, wat u natuurlijk kosten bespaart. Daarnaast scheelt het ook ontzettend veel stof. Tevens is een groot voordeel van een plafond renovatie dat uw muren er minder door zullen beschadigen, dan wanneer u uw plafond compleet laat vervangen.

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond is een strak gespannen doek van polyester of pvc-folie. Wanneer u glans op uw plafond mooi vindt, kunt u het beste kiezen voor spanplafond van pvc-folie. Daarnaast is dit materiaal ook in een matte variant te verkrijgen. Als wij dit materiaal gebruiken bij een plafond renovatie, wordt de spanplafond om de 1,5 m1 geseald. Dat betekend dat er een heel klein lijntje zichtbaar zal blijven. Plafonds van polyester zijn tot 5,05 m1 breed naadloos te monteren. Dit soort plafonds hebben een natuurlijke, matte uitstraling en lijken sterk op een strak gestucte plafond.

Wat is het voordeel van een plafond renoveren met een spanplafond?

Het grote voordeel van spanplafonds is dat ze eenvoudig tegen bestaande plafonds kunnen worden bevestigd. Daarnaast zijn spanplafonds eenvoudig schoon te maken, makkelijk te demonteren en hoeven ze niet te worden geschilderd. Dankzij een spanplafond ziet een ruimte er vlot strak en afgewerkt uit.

Eindeloze mogelijkheden

Een spanplafond is een gespannen doek, maar dat zult u er niet vanaf zien. Bovendien kunt u het als elk ander soort plafond behandelen. Het is namelijk mogelijk om aan het plafond spotjes of andere lampen te hangen. U kunt zelfs kiezen voor een sterrenhemel. En weet u wat het grote voordeel is van een gespannen doek? Dat is dat u zelfs een print naar keuze op het doek kunt laten printen. De spanplafonds worden digitaal gedrukt, in miljoenen kleuren, van 360 tot 1400 dpi.

Waarom kiezen voor Marcel Wesseling?

De reden waarom u het beste voor Marcel Wesseling kunt kiezen, is omdat hij en zijn team jarenlang ervaring hebben in plafond renovaties. Daarbij is het team van Marcel Wesseling enorm gespecialiseerd in spanplafonds. Wij werken met vakmanschap, zijn deskundig en professioneel en gaan zeer nauwkeurig te werk. Daarnaast kunnen wij uw plafond renoveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Tevens zijn wij een CBW-erkend bedrijf. Dat houdt in dat wij algemene voorwaarden hanteren die zijn opgesteld door de Consumentenbond. Deze voorwaarden beschermen u als klant extra goed. Zo krijgt u bij CBW-erkende bedrijven een extra goede productgarantie en kunt u bij eventuele klachten terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Bezoek onze showroom!

Wilt u graag spanplafonds eerst in het echt bekijken, voordat u er zelf een laat installeren? Dan bent u van harte welkom in onze showroom bij PotzWonen aan de Textielstraat 28 in Haaksbergen.

Bovendien hebben wij ook een showroom aan de Metaalstraat 4 in Haaksbergen. U kunt ons daar elke laatste zaterdag van de maand van 13.00 uur tot en met 16.00 uur bezoeken. Wilt u liever op een andere dag en/of tijdstip langskomen? Dan mag u altijd een afspraak met ons maken. Wilt u liever alvast weten hoeveel het kost om uw plafond te laten renoveren? Dan mag u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Akoestisch spanplafond woonkamer /keuken

Babberich

Spanplafonds tussen gebinten in ouddorp

Ouddorp


Gastenboek

Dermavix Prix 24 november 2018, 14:01
Dermavix Anti-Aging a tendance à être absorbé rapidement par le derme profond des tissus cutanés et à commencer à fonctionner pour stimuler la formation de peptides de collagène et d’élastine. Lorsque ces peptides sont accélérés avec leur pourcentage, la visibilité des rides et ridules est réduite et rend la visibilité de la peau éclatante et plus jeune http://www.nutratrials.com/dermavix-france/

Alle reacties