Laat uw plafond renoveren door Marcel Wesseling

Zoekt u een betrouwbare expert die uw plafond kan renoveren? Dan bent u bij Marcel Wesseling aan het juiste adres! Wij zijn dé plafondspecialist die bij u een perfecte plafond renovatie kan uitvoeren.

Waarom een plafond renoveren en niet verwijderen?

Wanneer uw plafond een renovatie echt nodig heeft, vraagt u zich waarschijnlijk af of u het plafond niet beter kunt verwijderen. Echter is een plafond laten renoveren in de meeste gevallen toch de beste keuze. Vooral als u kiest voor een spanplafond.

Ten eerste scheelt het ontzettend veel afvoer van afval, wat u natuurlijk kosten bespaart. Daarnaast scheelt het ook ontzettend veel stof. Tevens is een groot voordeel van een plafond renovatie dat uw muren er minder door zullen beschadigen, dan wanneer u uw plafond compleet laat vervangen.

Prijsindicatie voor plafondrenovatie

Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor plafondrenovatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat u spoedig van ons een prijsindicatie ontvangt. Als u interesse heeft komen wij vrijblijvend een keer bij u langs om verdere details met u door te nemen.

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond is een strak gespannen doek van polyester met een coatinglaag .  Spanplafonds van polyester zijn tot 5,05 m1 breed, naadloos te monteren. Dit soort plafonds hebben een natuurlijke, matte uitstraling en lijken sterk op een strak gestuct plafond.

Wat is het voordeel van een plafond renoveren met een spanplafond?

Het grote voordeel van spanplafonds is dat ze eenvoudig onder bestaande plafonds kunnen worden bevestigd. Daarnaast zijn spanplafonds eenvoudig schoon te maken, makkelijk te demonteren en hoeven ze niet te worden geschilderd. Dankzij een spanplafond ziet een ruimte er vlot strak en afgewerkt uit.

Eindeloze mogelijkheden

Een spanplafond is een gespannen doek, maar dat zult u er niet vanaf zien. Bovendien kunt u het als elk ander soort plafond behandelen. Het is namelijk mogelijk om aan het plafond spotjes of andere lampen te hangen. U kunt zelfs kiezen voor een sterrenhemel. En weet u wat het grote voordeel is van een gespannen doek? Dat is dat u zelfs een print naar keuze op het doek kunt laten printen. De spanplafonds worden digitaal gedrukt, in miljoenen kleuren, van 360 tot 1400 dpi.

Waarom kiezen voor Marcel Wesseling?

De reden waarom u het beste voor Marcel Wesseling kunt kiezen, is omdat hij en zijn team jarenlang ervaring hebben in plafond renovaties. Daarbij is het team van Marcel Wesseling enorm gespecialiseerd in spanplafonds. Wij werken met vakmanschap, zijn deskundig en professioneel en gaan zeer nauwkeurig te werk. Daarnaast kunnen wij uw plafond renoveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Tevens zijn wij een CBW-erkend bedrijf. Dat houdt in dat wij algemene voorwaarden hanteren die zijn opgesteld door de Consumentenbond. Deze voorwaarden beschermen u als klant extra goed. Zo krijgt u bij CBW-erkende bedrijven een extra goede productgarantie en kunt u bij eventuele klachten terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Bezoek onze showroom!

Wilt u graag spanplafonds eerst in het echt bekijken, voordat u er zelf een laat installeren? Dan bent u van harte welkom in onze showroom bij PotzWonen aan de Textielstraat 28 in Haaksbergen.

Bovendien hebben wij ook een showroom aan de Metaalstraat 4 in Haaksbergen. U kunt ons daar elke laatste zaterdag van de maand van 13.00 uur tot en met 16.00 uur bezoeken. Wilt u liever op een andere dag en/of tijdstip langskomen? Dan mag u altijd een afspraak met ons maken. Wilt u liever alvast weten hoeveel het kost om uw plafond te laten renoveren? Dan mag u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Akoestisch spanplafond Vide ,Keuken

Hengelo

Sterrenhemel met zwart spanplafond

Burgerveen


Gastenboek

Leo Post 19 april 2019, 14:37
Klaarblijkelijk heb ik een fout gemaakt bij het plaatsen van een review vorige maand, dus probeer ik het nog een keer. Marcel en zijn broer hebben samen met een collega in 1 dag tijd, 3 slaapkamers en de badkamer van een spanplafond voorzien. Aan voorbereiding heb ik zelf helemaal niets hoeven te doen. Na afloop hingen alle gordijnrails met de gordijnen er weer en ook de plafondlampen. Bij het verwijderen van de lamp in de badkamer bleek er een stroomdraadje stuk te zijn en zelfs dat hebben ze hersteld. Het is echt TOP-werk dat er geleverd is. Een aanrader voor iedereen die er aan denkt om spanplafonds te nemen.

Alle reacties