Projecten

Hengelo

Akoestisch spanplafond Vide ,Keuken

Bij deze familie hebben we een akoestisch spanplafond aangebracht in de Vide en keuken , door de hoogte van de Vide was er een hinderlijke galm aanwezig die door galmde naar de keuken ,door het aanbrengen van de akoestische isolatie en het akoestisch spanplafond is de galm verdwenen .

Bekijk project

Burgerveen

Sterrenhemel met zwart spanplafond

Bij Spa Royal in Burgerveen hebben we tussen de koof een een sterren hemel geplaatst incl Led Driver . De sterren hemel word aangelicht door glasvibers van 1mm dik.

Bekijk project

Oldenzaal

Akoestisch spanplafond Oldenzaal Appartement

We hebben bij deze familie een akoestisch spanplafond aangebracht in de woonkamer /keuken incl ledspots .In het appartement had men veel last van galm , door het aanbrengen van de akoestische isolatie en het akoestisch spanplafond is de galm verdwenen.Tevens hebben we in de hal en badkamer een standaard polyester spanplafond aangebracht .

Voor meer informatie over het akoestisch spanplafond bel of mail ons.

Bekijk project

Babberich

Akoestisch spanplafond woonkamer /keuken

Bij deze familie hebben we in de woonkamer en keuken een akoestisch spanplafond gemonteerd , in de badkamer ,toilet,hal,en slaapkamer hebben we het standaard polyester spanplafond gemonteerd.

Bekijk project

Ouddorp

Spanplafonds tussen gebinten in ouddorp

Bij deze familie hebben wij tussen de gebinten spanplafonds gemonteerd ,daarin zijn ook de bestaande dakramen en kachelpijp verwerkt.

Bekijk project

Egmond Aan Zee

Egmond Aan Zee akoestisch met sterrenhemel

Bij Angelo,s Alecci in Egmond Aan Zee hebben we een akoestisch spanplafond aangebracht , in de serre was veel geluidshinder door gebruik van rondom glas, in het akoestische spanplafond hebben we voor de sfeer een sterrenhemel van Led aangebracht.

Bekijk project

Haaksbergen

Tv wand met print

In haaksbergen hebben we deze wand met print geplaatst , Het voordeel is dat we alle leidingen weg kunnen werken ,en tevens nieuwe stopcontacten aangebracht hebben achter de tv. Tevens komt dit de akoestiek in de woning te goed.

Bekijk project

Moergestel

Schuinekap bungalow

In Moergestel hebben we in alle slaapkamers en de keuken spanplafonds gemonteerd.
In de woonkamer hebben we de schuine kap voorzien van een spanplafond (foto,s) de bestaande dakramen hebben we afgetimmerd ,en er strak omheen gewerkt.

Bekijk project

Emmen

Zwart plafond met sterrenhemel en Ledstrips rondom

In opdracht van een particulier hebben we op de badkamer een ledstrip rondom achter het profiel gemonteerd en een rgbw Sterren hemel .

Bekijk project

Haaksbergen

Lichtwand met Print gemonteerd Henk Pen Caravans

In opdracht van Henk Pen Caravans hebben we een print gemonteerd op een frame werk waar ze zelf verlichting achter hebben gemonteerd .

Bekijk project

Hilversum

Akoestisch plafond met Print

In opdracht van omroep vereniging EO in hilversum hebben we een akoestisch spanplafond met print gemonteerd . In de vergader kamer hadden ze last van galm , we hebben een bewerkte print gemonteerd van Adam en Eva , Als je met een foto toestel er een foto van maakt en de inzoemt zie je de foto .

Bekijk project

Enschede

400 M2 akoestische plafonds geplaatst bij Snelder-Zijlstra Makelaars

In het monumentale bedrijfspand van Snelder-Zijlstra hadden ze slechte plafonds en veel last van Galm. We hebben daar 400 m2 akoestische plafonds gemonteerd incl verlichting .

Bekijk project

Sheerenberg

Spanplafond woonkamer Sheerenberg

Bij de familie Pennards hebben we de woonkamer voorzien van een polyester spanplafond ,tevens hebben we led spots toegepast , in de keuken hebben we koven getimmerd om de leiding van de verwarming .

Bekijk project

Losser

Spanplafonds geplaatst in kap woning

In losser hebben we bij de familie Roelofs spanplafonds, kleur natuur weis geplaatst onder de schuine kap. De kap was voorzien van bruine schrootjes , het nieuwe spanplafond hebben we 2 cm lager geplaatst ,tevens hebben we er led spots in verwerkt .

Bekijk project

Soesterberg

Werk Thermen Soesterberg

Bij thermen Soesterberg hing een systeemplafond boven het zwembad, de directie wou een andere uitstraling en vroegen ons om mee te denken naar een oplossing, we hebben in overleg een zwart spanplafond van 168 m2 geplaatst en deze voorzien van 1350 led vezels ,

Bekijk project

Haaksbergen

Akoestisch spanplafond en akoestische wanden met print

Bij de familie Leferink in Haaksbergen hebben we in de keuken een akoestisch spanplafond geplaatst.

Bekijk project

Hattem

Akoestisch spanplafond

Bij de familie Wieringa in Hattem hebben we in de woonkamer, keuken en serre een akoestisch spanplafond gemonteerd .

Bekijk project

Diemen

Akoestisch spanplafond

Bij de familie Kip in Diemen hebben we een akoestisch spanplafond geplaatst in de woonkamer,keuken incl ledspots en onderbouwen tbv de gordijn rails.

Bekijk project

Rhoon

Plaatsen spanplafond woonkamer

Bij de familie van Zanten hebben we een natuur weis spanplafond geplaatst in de woonkamer , tevens hebben we dimmers en spots geïnstalleerd. De naden van de beton vloer zijn nu mooi weg gewerkt ,waardoor er een mooie natuurlijke uitstraling van het plafond ontstaat.

Bekijk project

Wapenveld

Akoestisch spanplafond familie van Dieren

In wapenveld bij de familie van Dieren hebben we een akoestisch spanplafond inclusief led verlichting aangebracht . Deze nieuw bouw woning is hoog en er is gebruik gemaakt van harde materialen ,zodat men veel last had van galm.

Door het aanbrengen van de 2 cm dikke polyester isolatie deken en daaronder het akoestisch plafond te plaatsen is de galm verdwenen.

Bekijk project

Haaksbergen

spanplafond familie Michorius

Bij de Familie Michorius hebben we een spanplafond kleur natuur weis in de woonkamer en eetkamer gemonteerd. Ook hebben we rondom schilderij voorziening verdekt achter het profiel gemonteerd . In het spanplafond hebben we 10 ledspots geplaatst.

Bekijk project

Amstelveen

Akoestisch spanplafond met aan de zijkanten Ledstrips

Ik ben in Amstelveen bij Maryam en Hans geweest ,ze hadden veel last van galm en wilden graag een akoestisch spanplafond, tevens wilden ze graag een oplossing voor de sfeer verlichting , ik heb hun geadviseerd om een verdekte ledstrip aan de zijkanten te monteren , deze kun je dimmen en je hebt geen last van licht inval op de televisie .

Bekijk project

Didam

Akoestisch Spanplafond

Bea en Johan hadden last van galm, en geluid van buiten af , we hebben daar 6 cm steenwol aangebracht en daar onder het akoestisch spanplafond aangebracht , de galm, en het geluid van buiten af is verdwenen.

Bekijk project

Haarlem

Plafond met inbouwspots

Bij de familie Klingers in haarlem hebben wij de woonkamer/keuken voorzien van een polyester spanplafond.

De heer klingers heeft deze foto,s van het plaatsen van het spanplafond naar ons gestuurd .

In het plafond zitten phillips hue lampen.

Bekijk project

Voorst

Licht plafond en licht wand thermen bussloo

We hebben bij thermen Bussloo deze lichtwand met print en licht plafond geplaatst.

Door de ledverlichting achter het translucente spanplafond te monteren ontstaat een mooie heldere foto.

Bekijk project

Oldenzaal

Plaatsen 561 m2 spanplafonds

Voor ECC Couture uit Oldenzaal mogen wij in de kantoren ,Hal ,toiletten ,Entree en Showroom 561 m2 spanplafonds monteren.

Bekijk project

Akkrum

Akoestisch spanplafond woonkamer

In akkrum hebben we bij de familie Wiersma een akoestisch spanplafond geplaatst in de woonkamer, zij hadden last van galm en hadden al diverse dingen geprobeerd om de galm te verminderen,zoals een vloerkleed.

Bekijk project

Oldenzaal

Hier hebben we de woonkamer,hal,overloop,badkameren slaapkamer voorzien van spanplafonds

Bij de familie Enkelaar hebben wij spanplafonds natuur weis geplaatst, onder het bestaande schrootjes plafond. Tevens hebben we led inbouw spots geplaatst in het plafond. Het is veel lichter geworden in huis, en rustiger door de natuurlijke uitstraling.

Bekijk project

Eibergen

Akoestisch spanplafond boerderij

In Eibergen hebben we in deze woonboerderij een akoestisch spanplafond geplaatst incl een 2 cm dikke polyester isolatie deken. In het spanplafond hebben wij ook led spots geplaatst. Tevens hebben wij bij een aantal muren schilderij voorziening geplaatst ,deze zijn onzichtbaar en zijn achter het profiel gemonteerd.

Bekijk project

Haaksbergen

Akoestisch plafond

De familie hollink heeft een hoge schuine kap , deze zorgde voor galm in de woonkamer. Door dat wij een 2 cm dikke polyester isolatie deken hebben gemonteerd aan het bestaande plafond ,en daar onder het akoestisch spanplafond hebben gespannen, voorzien van minuscule gaatjes en een viltlaagje op de achterzijde van het spanplafond ,is de galm verdwenen.

Bekijk project

Dronten

Spanplafond dronten

Bij deze familie in Dronten hebben we de woonkamer,keuken,hal,toilet,en werk kamer voorzien van een spanplafond incl 14 led spots met dimmer .

Bekijk project

Waalwijk

Akoestisch spanplafond Restaurant school De Overlaat

In het restaurant van de school de overlaat hebben wij deze week een akoestisch spanplafond geplaatst .

Bekijk project

Beckum

spanplafond met rondom ledverlichting

Bij de familie ezendam hebben we in de woonkamer en de hal en erker een spanplafond kleur natuurweiss geplaatst. Rondom hebben wij een ledstrip warmwit geplaatst en led inbouwspots.

Bekijk project

Boekelo

Spanplafond natuur Weiss woonkamer

In boekelo hebben we deze woonkamer voorzien van een spanplafond incl ledspots . Aangezien er maar 2 electra groepen aanwezig waren in het bestaande plafond ,hebben we deze uitgebreid met draadloze ontvangers met afstandbediening naar 5 groepen. In 2 dagen tijd hebben we de donkere kamer verandert in een moderne witte kamer .

Bekijk project

Oldenzaal

Akoestisch plafond

In opdracht van Esher Brookhuis van Home Accent interieur architecten uit Ootmarsum hebben wij in de woonkamer een akoestisch spanplafond aangebracht incl de 2 cm dikke akoestische isolatie.

Bekijk project

Oude kerk aan de Amsel

Girav T shirts

In opdracht van Girav Shirts hebben wij een akoestisch spanplafond geplaatst in de gehele verdieping incl Ledverlichting.

Bekijk project

Tiel

RGBW Ledstrip verdekt achter profiel

Bekijk project

Doetinchem

Akoestische spanplafonds gehele woonhuis

Akoestisch spanplafond geplaatst in Doetinchem Gehele woonhuis

Bekijk project

Raalte

Plafond met sierlijst en koof

In deze keuken in Raalte hebben we een spanplafond kleur natuur weis aangebracht. Inclusief inbouw spots en sierlijsten ,voor de gordijnen hebben we een koof geplaatst.

Bekijk project

Hoofddorp

Werk Hoofddorp

Bij de fam Haaima hebben we de woonkamer ,badkamer en toilet voorzien van spanplafonds en ledverlichting .

Bekijk project

Denekamp

Woonkamer/keuken

Bij deze familie hebben we een standaard spanplafond gemonteerd in de woonkamer en keuken inclusief halogeen spots

Bekijk project

Lunteren

Bestaande kap voorzien van spanplafonds

Deze hoge kap van dit woonhuis hebben we voorzien van spanplafonds kleur natuur weis . Door het plaatsen van de spanplafonds is het binnen ook veel lichter geworden .

Bekijk project

Locarno

Werk zwitserland Locarno , Showroom Masserati

We zijn gevraagd door Dennis Vonk die een autobedrijf heeft in Locarno, spanplafonds te monteren in de showroom, incl het leveren en monteren van grote Led inbouwspots. Tevens hebben we gebruik gemaakt van ledstrips warmwit langs de wanden . Ook hebben we een verrijdbare spanwand geleverd voorzien van print .

Bekijk project

Oberhausen

Translucente spanplafonds

We hebben hier translucente spanplafonds (licht doorlatend) geplaatst in het winkel centrum.

Bekijk project

-

Spanplafond boerderij Fam Tinselboer

Akoestisch Spanplafond boerderij. Onder de steenwol platen hebben we de akoestische spanplafonds geplaatst, als plafond en schuine wanden.

Bekijk project

-

Prints voor en na de tijd

We kunnen elk gewenste afbeelding die u wilt voor u verzorgen .

Bekijk project

-

Boerderij

Hier hebben we de spanplafonds aangebracht tussen de gebinten en sporen , aangezien onze profielen kunnen buigen krijgt men een zeer strak resultaat .

Bekijk project

-Hengelo Gelderland

Badkamer met print en sterrenhemel en spanplafond keuken.

Badkamer met print en sterrenhemel , de sterren hemel hebben we voorzien van een led driver en glasvezels van 1 mm dik . In de keuken is de afzuiging gelijk met het spanplafond.

Bekijk project

Naarden

Akoestisch spanplafond Hockey club Naarden

In de kantine had men veel overlast van galm ,dit hebben we verholpen door tussen de sporen een 2 cm dikke polyester isolatie aan te brengen, met daar onder het akoestisch spanplafond.

Bekijk project

Haarle

Akoestisch plafond

Akoestisch plafond.

Bekijk project

-

Akoestisch met print boven zwembad

Akoestisch met print boven zwembad.

Bekijk project

Haaksbergen

Spanplafond met ledverlichting

Spanplafond met ledverlichting rondom in keuken , Door een ledstrip verdekt achter het profiel (waarin wij het plafond steken ) krijgt men een mooi lichtband rondom . Deze Led strip is warm wit en is te dimmen.

Bekijk project

Huissen

Ledverlichting rondom akoestisch spanplafond

We hebben bij de familie Woestenenk in Huissen een akoestisch spanplafond aangebracht, ze hadden de wens om rondom een RGB led ...

Bekijk project

Enschede

Uitvaart centrum Varvik

We hebben hier een zwart spanplafond gemonteerd met daarin verwerkt een sterrenhemel ...

Bekijk project

Tzum

Fam De Vries in Tzum Friesland

We hebben hier tussen de balklaag de spanplafonds gemonteerd met inbouw spots ...

Bekijk project

-

Akoestisch spanplafond fam Van Gemert

Tussen de balklaag hebben wij onze polyester isolatie aangebracht ,daaronder het akoestisch spanplafond met inbouwspots en geluidsboxen ...

Bekijk project

Bussloo

Akoestische geprinte spanplafonds bij de Thermen Bussloo

Voor de thermen bussloo monteerden wij in overleg met de directie een akoestisch geprint spanplafond in de 100m1 langetunnel . Tevens hebben we hier ...

Bekijk project

Almere

Akoestisch spanplafond Woonkamer

Deze familie had veel overlast van galm, we hebben daar een akoestisch spanplafond aangebracht . Bij een akoestisch spanplafond monteren wij een 2 cm dikke polyester isolatie onder ...

Bekijk project

Ulft

Wit spanplafond

Het bestaande plafond is een betonnen vloer met om de 120 cm een naad. We hebben hieronder een matwit spanplafond geplaatst en de verlichting naar wens veranderd. Tevens hebben ...

Bekijk project

-

Spanplafond badkamer

Aangezien een polyester spanplafond voorzien is van een coating laag, zijn deze plafonds uitermate goed geschikt voor de badkamer ...

Bekijk project

Hoogvliet

Spanplafond woonkamer en keuken

We hebben hier een wit spanplafond geplaatst, zoals u kunt zien op de foto hebben we het spanplafond zonder naad om de verlaagde koof boven het kookeiland gemonteerd. In de koof boven ...

Bekijk project

Denekamp

Spanplafond in schuindak fam Floothuis

Ook bij een bestaande woning met een hellend dak, is het geen probleem om hier snel en netjes een spanplafond te monteren.In de koof hebben we een ledstrip gemonteerd ...

Bekijk project

-

Spanplafond serre

In deze serre in deventer hebben we een spanplafond gemonteerd met inbouwspots en zoals u kunt zien zonder naden ...

Bekijk project

-

Zwart badkamer plafond

In eerste instantie wou men het plafond laten stucen, aangezien er tijdens de bouw al krimpnaden ontstonden hebben we daar een spanplafond gemonteerd ...

Bekijk project

-

Spanplafond woonkamer met schrootjes

Hier hebben we de profielen waar wij het spanplafond in monteren 2 cm lager gezet dan het bestaande plafond ,aangezien de inbouwdiepte voor de inbouwspots 6cm diep maatgevend is hebben we in de ...

Bekijk project

Almere

Spanplafond keuken

Hier kunt u de voorbereiding zien van de inbouwspots, aangezien de structuur van het spanplafond glad is, geleid het buitenlicht ook veel beter waardoor u een lichtere keuken met een natuurlijke uitstraling krijgt ...

Bekijk project

Leiden

Spanplafond woonkamer met sierlijst en ornament

Bij deze familie in Leiden hebben we onder het bestaande beschadigde plafond een spanplafond met sierlijsten aangebracht. Aan de zijkanten hebben wij koven getimmerd voor de gordijn rails ...

Bekijk project

Bussloo

Spanplafond met sierlijsten

De fam Deggerich had een betonnen plafond met om de 1.20cm een naad, we hebben hier een spanplafond met sierlijsten geplaatst ,en koven getimmerd die we gelijk met de onderkant van de sierlijst hebben gemonteerd ...

Bekijk project

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Akoestisch spanplafond Vide ,Keuken

Hengelo

Sterrenhemel met zwart spanplafond

Burgerveen


Gastenboek

Leo Post 19 april 2019, 14:37
Klaarblijkelijk heb ik een fout gemaakt bij het plaatsen van een review vorige maand, dus probeer ik het nog een keer. Marcel en zijn broer hebben samen met een collega in 1 dag tijd, 3 slaapkamers en de badkamer van een spanplafond voorzien. Aan voorbereiding heb ik zelf helemaal niets hoeven te doen. Na afloop hingen alle gordijnrails met de gordijnen er weer en ook de plafondlampen. Bij het verwijderen van de lamp in de badkamer bleek er een stroomdraadje stuk te zijn en zelfs dat hebben ze hersteld. Het is echt TOP-werk dat er geleverd is. Een aanrader voor iedereen die er aan denkt om spanplafonds te nemen.

Alle reacties