Nieuw plafond - laat uw plafond renoveren door Marcel Wesseling

Wilt u graag een nieuw plafond? Dan bent u bij Marcel Wesseling aan het juiste adres! Bij Marcel Wesseling kunt u terecht voor strakke plafonds tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Waarom een nieuw plafond?

Wanneer u eens een scheur in het plafond heeft of een vochtplek, hoeft u niet direct het hele plafond te vervangen. Echter kan een plafond na een poos zoveel mankementen krijgen, dat u hem beter kunt vervangen. Een nieuw plafond laten aanbrengen, klinkt misschien als een grote klus en investering waar u totaal niet op zit te wachten. Echter is dit allebei niet het geval als u voor de service van Marcel Wesseling kiest.

Wat is er zo voordelig aan de service van Marcel Wesseling?

Marcel Wesseling is al jarenlang ervaren in het renoveren en plaatsen van plafonds. In 2002 startte Marcel Wesseling zijn bedrijf Marcel Wesseling Spanplafonds. Inmiddels hebben Marcel en zijn team veel ervaring met het plaatsen van spanplafonds. Spanplafonds kennen vele voordelen, waar we u straks graag meer over vertellen.

Er zijn een aantal redenen waarom u het beste kunt kiezen voor de service van Marcel Wesseling. Zo hebben Marcel en zijn team al jarenlang ervaring met het plaatsen van spanplafonds. Daarnaast gaan ze professioneel en nauwkeurig te werk. Bovendien bent u bij Marcel qua prijs veel voordeliger uit dan bij andere installateurs van spanplafonds. Dat komt omdat wij geen franchise onderneming zijn en rechtstreeks bij de producent bestellen.

Waarom kiezen voor een spanplafond?

Wanneer u snel en zonder al te veel rommel een nieuw plafond wilt, kunt u het beste kiezen voor een spanplafond. Een spanplafond is een geweven doek dat onder een bestaand plafond wordt gespannen. Het doek kan van polyester of pvc zijn. Het grote voordeel van een spanplafond is dat het gemiddeld maar 1 á 2 werkdagen kost om te bevestigen. Bovendien komt er weinig rommel en stof bij kijken, omdat het oude plafond niet verwijderd hoeft te worden. Zelfs meubels kunt u gewoon in de ruimte laten staan.

Door een spanplafond krijgt de ruimte een strakke, moderne uitstraling. Tevens is een spanplafond eenvoudig schoon te houden en kunt u er gewoon lampen aan bevestigen.

Wat zijn de mogelijkheden van een spanplafond?

Naast dat een spanplafond eenvoudig als een nieuw plafond is te installeren, zijn er veel mogelijkheden die u bij een ander soort plafond niet zal hebben. Zo kunt u er voor kiezen om op het doek een print of zelfgekozen afbeelding te laten afdrukken. Hierdoor kunt u de mooiste creaties op uw plafond creëren. Daarnaast kunnen wij ook licht achter het doek plaatsen, wat voor een mooi effect zal zorgen. Het is zelfs mogelijk om de sterrenhemel na te bootsen op het plafond!

Hoeveel kost een spanplafond?

Als u vlot en voordelig een nieuw plafond wilt, kunt u het beste kiezen voor een spanplafond. Wilt u graag weten hoeveel een spanplafond u gaat kosten bij Marcel Wesseling? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak of mail ons voor een offerte . Tijdens deze afspraak komt Marcel Wesseling langs om de ruimte te bekijken en uw wensen in kaart te brengen. Aan de hand daarvan kunnen zij een offerte op maat maken. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan mag u gerust contact met ons opnemen, want wij helpen u graag verder.

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Akoestisch spanplafond Vide ,Keuken

Hengelo

Sterrenhemel met zwart spanplafond

Burgerveen


Gastenboek

Peter van Hees 1 maart 2019, 14:45
Na een vakkundig aangebrachte plafond met mooie toekomstvaste spotjes in onze keuken is ons huis weer af. Marcel denkt goed mee bij het vinden van oplossingen. Zeer klantgerichte dienstverlening en een vriendelijke prijs.

Alle reacties