Plafond geluidisolatie door Marcel Wesseling

Bent u op zoek naar plafond geluidsisolatie? Kom dan naar Marcel Wesseling. Wij  zijn al jarenlang ervaren met het akoestisch isoleren van plafonds. U leest er hier meer over.

Waarom kiezen voor plafond geluidsisolatie?

Als u in uw woning veel last heeft van een galm of echo, kan dat erg vervelend zijn. Zo klinken geluiden een stuk harder. Daarnaast is de kans groot dat wanneer u veel visite heeft, mensen harder gaan praten omdat ze elkaar niet kunnen verstaan. Al deze factoren kunnen meespelen om uiteindelijk voor plafond geluidsisolatie te kiezen. Door het geluid via de plafond te laten isoleren, kan het namelijk een stuk stiller, en daardoor rustiger, in huis worden.

Hoe zit zo’n geluidsisolatie in elkaar?

Bij een plafond geluidsisolatie spreken we bij Marcel Wesseling ook wel van een akoestisch plafond . Dit akoestische spanplafond  is voorzien van ontzettend veel minuscule gaatjes. De gaatjes zijn zo klein, dat wij ze met het blote oog niet kunnen zien. Op de achterkant van het doek zit een dun laagje rubber . Het tweede onderdeel van ons akoestisch spanplafond is een akoestische isolatiedeken. Deze deken is 2 cm dik,en word aan het bestaande plafond gemonteerd ,daaronder spannen wij het akoestische spanplafond .

Via de wanden gaat de galm naar het spanplafond toe. Daar wordt de galm door het plafond en de isolatiedeken geabsorbeerd. Doordat het plafond van zacht materiaal is gemaakt, bent u van de galm af.

Wat zijn de voordelen van een spanplafond?

Een groot voordeel van een spanplafond is dat het vlot is te installeren. Doorgaans plaatsen wij binnen 1 á 2 dagen het plafond. Bij het plaatsen van een spanplafond heeft u veel minder last van stof en afval, dan wanneer u het plafond compleet laat vervangen. Dat komt doordat voor het plaatsen van een spanplafond het oude plafond er niet eerst uit hoeft te worden gesloopt. Tevens hoeven meubels voor het plaatsen van een spanplafond niet uit de ruimte te worden gehaald. Het is namelijk al voldoende als de meubels minstens 1 meter van de wanden af staan.

Bovendien kunt u aan een spanplafond, net zoals aan ieder ander plafond, spotjes en/of lampen bevestigen  En niet geheel onbelangrijk: een spanplafond zorgt in de hele ruimte direct voor een mooie, moderne uitstraling.

Wilt u ook een akoestisch plafond van Marcel Wesseling?

Het akoestisch plafond van Marcel Wesseling is de beste plafond geluidsisolatie die u zich kan wensen. Daarnaast hanteert Marcel Wesseling zeer voordelige prijzen. Dat komt doordat hij het voordeel van de scherpe inkoopprijzen gewoon aan zijn klanten doorberekent. Bij Marcel Wesseling hoeft u dus niet bang te zijn voor torenhoge kosten. Wilt u graag een prijsindicatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak komen wij bij u langs om naar uw wensen te luisteren. Aan de hand daarvan kunnen wij voor u een offerte op maat maken.

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Akoestisch spanplafond Vide ,Keuken

Hengelo

Sterrenhemel met zwart spanplafond

Burgerveen


Gastenboek

Peter van Hees 1 maart 2019, 14:45
Na een vakkundig aangebrachte plafond met mooie toekomstvaste spotjes in onze keuken is ons huis weer af. Marcel denkt goed mee bij het vinden van oplossingen. Zeer klantgerichte dienstverlening en een vriendelijke prijs.

Alle reacties