Plafond geluidisolatie door Marcel Wesseling

Bent u op zoek naar plafond geluidsisolatie? Kom dan naar Marcel Wesseling. Marcel en zijn team zijn al jarenlang ervaren met het isoleren van plafonds. U leest er hier meer over.

Waarom kiezen voor plafond geluidsisolatie?

Als u in uw woning veel last heeft van een galm of echo, kan dat erg vervelend zijn. Zo klinken geluide een stuk harder. Daarnaast is de kans groot dat wanneer u veel visite heeft, mensen harder gaan praten omdat ze elkaar niet kunnen verstaan. Al deze factoren kunnen meespelen om uiteindelijk voor plafond geluidsisolatie te kiezen. Door het geluid via de plafond te laten isoleren, kan het namelijk een stuk stiller, en daardoor rustiger, in huis worden.

Hoe zit zo’n geluidsisolatie in elkaar?

Bij een plafond geluidsisolatie spreken we bij Marcel Wesseling ook wel van een akoestisch plafond. Het akoestisch plafond van Marcel Wesseling bestaat ten eerste uit een gespannen doek van polyester. Dit doek is voorzien van ontzettend veel minuscule gaatjes. De gaatjes zijn zo klein, dat wij ze met het blote oog niet kunnen zien. Aan de achterkant van het doek is een dun laagje rubber bevestigd. Het tweede onderdeel van ons akoestisch plafond is een isolatiedeken. Deze deken is van polyester gemaakt en 2 cm dik. Bij het installeren van het plafond, brengen we eerst de isolatiedeken over het oude plafond aan. Daar overheen wordt het doek met de minuscule gaatjes gespannen.

Via de wanden gaat de galm naar het spanplafond toe. Daar wordt de galm door het plafond en de isolatiedeken geabsorbeerd. Doordat het plafond van zacht materiaal is gemaakt, bent u van de galm af.

Wat zijn de voordelen van een spanplafond?

Een groot voordeel van een spanplafond is dat het vlot is te installeren. Doorgaans plaatsen wij binnen 1 á 2 dagen het plafond. Bij het plaatsen van een spanplafond heeft u veel minder last van stof en afval, dan wanneer u het plafond compleet laat vervangen. Dat komt doordat voor het plaatsen van een spanplafond het oude plafond er niet eerst uit hoeft te worden gesloopt. Tevens hoeven meubels voor het plaatsen van een spanplafond niet uit de ruimte te worden gehaald. Het is namelijk al voldoende als de meubels minstens 1 meter van de wanden af staan.

Bovendien kunt u aan een spanplafond, net zoals aan ieder ander plafond, spotjes en/of lampen bevestigen  En niet geheel onbelangrijk: een spanplafond zorgt in de hele ruimte direct voor een mooie, moderne uitstraling.

Wilt u ook een akoestisch plafond van Marcel Wesseling?

Het akoestisch plafond van Marcel Wesseling is de beste plafond geluidsisolatie die u zich kan wensen. Daarnaast hanteert Marcel Wesseling zeer voordelige prijzen. Dat komt doordat hij het voordeel van de scherpe inkoopprijzen gewoon aan zijn klanten doorberekent. Bij Marcel Wesseling hoeft u dus niet bang te zijn voor torenhoge kosten. Wilt u graag een prijsindicatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak komen wij bij u langs om naar uw wensen te luisteren. Aan de hand daarvan kunnen wij voor u een offerte op maat maken.

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Akoestisch spanplafond woonkamer /keuken

Babberich

Spanplafonds tussen gebinten in ouddorp

Ouddorp


Gastenboek

Kip 3 juli 2018, 21:52
Binnen twee werkdagen een nieuw plafond, inclusief spotjes! We zijn zeer tevreden over het nakomen van de gemaakte afspraken en het keurige werk dat is afgeleverd.

Alle reacties