Plafond geluidisolatie door Marcel Wesseling

Bent u op zoek naar plafond geluidsisolatie? Kom dan naar Marcel Wesseling. Wij  zijn al jarenlang ervaren met het akoestisch isoleren van plafonds. U leest er hier meer over.

Waarom kiezen voor plafond geluidsisolatie?

Als u in uw woning veel last heeft van een galm of echo, kan dat erg vervelend zijn. Zo klinken geluiden een stuk harder. Daarnaast is de kans groot dat wanneer u veel visite heeft, mensen harder gaan praten omdat ze elkaar niet kunnen verstaan. Al deze factoren kunnen meespelen om uiteindelijk voor plafond geluidsisolatie te kiezen. Door het geluid via de plafond te laten isoleren, kan het namelijk een stuk stiller, en daardoor rustiger, in huis worden.

Prijsindicatie voor plafond geluidsisolatie

Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor het plaatsen van geluidsisolatie in een plafond? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat u spoedig van ons een prijsindicatie ontvangt. Als u interesse heeft komen wij vrijblijvend een keer bij u langs om verdere details met u door te nemen.

Hoe zit zo’n geluidsisolatie in elkaar?

Bij een plafond geluidsisolatie spreken we bij Marcel Wesseling ook wel van een akoestisch plafond . Dit akoestische spanplafond  is voorzien van ontzettend veel minuscule gaatjes. De gaatjes zijn zo klein, dat wij ze met het blote oog niet kunnen zien. Op de achterkant van het doek zit een dun laagje rubber . Het tweede onderdeel van ons akoestisch spanplafond is een akoestische isolatiedeken. Deze deken is 2 cm dik,en word aan het bestaande plafond gemonteerd ,daaronder spannen wij het akoestische spanplafond .

Via de wanden gaat de galm naar het spanplafond toe. Daar wordt de galm door het plafond en de isolatiedeken geabsorbeerd. Doordat het plafond van zacht materiaal is gemaakt, bent u van de galm af.

Wat zijn de voordelen van een spanplafond?

Een groot voordeel van een spanplafond is dat het vlot is te installeren. Doorgaans plaatsen wij binnen 1 á 2 dagen het plafond. Bij het plaatsen van een spanplafond heeft u veel minder last van stof en afval, dan wanneer u het plafond compleet laat vervangen. Dat komt doordat voor het plaatsen van een spanplafond het oude plafond er niet eerst uit hoeft te worden gesloopt. Tevens hoeven meubels voor het plaatsen van een spanplafond niet uit de ruimte te worden gehaald. Het is namelijk al voldoende als de meubels minstens 1 meter van de wanden af staan.

Bovendien kunt u aan een spanplafond, net zoals aan ieder ander plafond, spotjes en/of lampen bevestigen  En niet geheel onbelangrijk: een spanplafond zorgt in de hele ruimte direct voor een mooie, moderne uitstraling.

Wilt u ook een akoestisch plafond van Marcel Wesseling?

Het akoestisch plafond van Marcel Wesseling is de beste plafond geluidsisolatie die u zich kan wensen. Daarnaast hanteert Marcel Wesseling zeer voordelige prijzen. Dat komt doordat hij het voordeel van de scherpe inkoopprijzen gewoon aan zijn klanten doorberekent. Bij Marcel Wesseling hoeft u dus niet bang te zijn voor torenhoge kosten. Wilt u graag een prijsindicatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak komen wij bij u langs om naar uw wensen te luisteren. Aan de hand daarvan kunnen wij voor u een offerte op maat maken.

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Akoestisch spanplafond Vide ,Keuken

Hengelo

Sterrenhemel met zwart spanplafond

Burgerveen


Gastenboek

Leo Post 19 april 2019, 14:37
Klaarblijkelijk heb ik een fout gemaakt bij het plaatsen van een review vorige maand, dus probeer ik het nog een keer. Marcel en zijn broer hebben samen met een collega in 1 dag tijd, 3 slaapkamers en de badkamer van een spanplafond voorzien. Aan voorbereiding heb ik zelf helemaal niets hoeven te doen. Na afloop hingen alle gordijnrails met de gordijnen er weer en ook de plafondlampen. Bij het verwijderen van de lamp in de badkamer bleek er een stroomdraadje stuk te zijn en zelfs dat hebben ze hersteld. Het is echt TOP-werk dat er geleverd is. Een aanrader voor iedereen die er aan denkt om spanplafonds te nemen.

Alle reacties