Gastenboek

Jouw reactie *
Naam * E-mail adres *


Naam:
Leo Post

Datum:
19-04-2019

Klaarblijkelijk heb ik een fout gemaakt bij het plaatsen van een review vorige maand, dus probeer ik het nog een keer. Marcel en zijn broer hebben samen met een collega in 1 dag tijd, 3 slaapkamers en de badkamer van een spanplafond voorzien. Aan voorbereiding heb ik zelf helemaal niets hoeven te doen. Na afloop hingen alle gordijnrails met de gordijnen er weer en ook de plafondlampen. Bij het verwijderen van de lamp in de badkamer bleek er een stroomdraadje stuk te zijn en zelfs dat hebben ze hersteld. Het is echt TOP-werk dat er geleverd is. Een aanrader voor iedereen die er aan denkt om spanplafonds te nemen.

Naam:
Pete Bleijleven

Datum:
02-04-2019

We hebben een spanplafond laten plaatsen in onze badkamer. Binnen enkele uren hadden we een mooi strak plafond met 6 spotjes. We zijn zeer blij met het resultaat en de wijze waarop het is aangebracht. Top.

Naam:
Peter van Hees

Datum:
01-03-2019

Na een vakkundig aangebrachte plafond met mooie toekomstvaste spotjes in onze keuken is ons huis weer af. Marcel denkt goed mee bij het vinden van oplossingen. Zeer klantgerichte dienstverlening en een vriendelijke prijs.

Naam:
D.Sikkens

Datum:
25-02-2019

Na oplevering van onze nieuwe woning bleek dat we veel last hadden van een nare echo in de woonkamer. Omdat we geen gordijnen of tapijt willen was het moeilijk te voorkomen. We kregen de tip om een spanplafond te laten plaatsten, echter de eerste aanbieding was zo duur dat we er van af wilden zien. Gelukkig vonden we informatie van Marcel Wesseling. Hij heeft een prachtig betaalbaar akoestisch spanplafond geplaatst. Marcel is een vakman zonder onnodige poespas.

Naam:
Alies van Spa Royal

Datum:
13-02-2019

We hebben er naar uitgekeken, en nu zijn we de trotse eigenaar van een prachtige sterrenhemel. Wat een sfeer brengt dit met zich mee! Wij zijn er ontzettend blij mee en we denken onze toekomstige gasten ook. Wie wil dat nou niet: weg kunnen dromen in de jacuzzi onder de sterrenhemel...

Naam:
Kip

Datum:
03-07-2018

Binnen twee werkdagen een nieuw plafond, inclusief spotjes! We zijn zeer tevreden over het nakomen van de gemaakte afspraken en het keurige werk dat is afgeleverd.

Naam:
Fam. Vreuls

Datum:
22-06-2018

Het spanplafond met de spotjes en de sierlijst in de woonkamer is prachtig geworden. Chapeau! We kijken nu wel erg vaak naar boven!

Naam:
Bert Hoop

Datum:
11-06-2018

Wij hebben kort geleden spanplafonds laten plaatsen voor de Badkamer en het toilet. Dit is gedaan door Koen. Wij zijn zeer content met het resultaat. Alles is heel netjes geïnstalleerd en keurig afgerond. Ook de prijs is ons reuze meegevallen t.o.v. andere offertes die we hadden.

Naam:
Rob Roelofs

Datum:
01-06-2018

Hierbij wil ik Marcel en collega's bedankt voor het snel oplossen van een stroomstoring boven het plafond wat 6 jaar geleden bij ons is gemaakt. Door overbelasting van een groep, mijn eigen schuld, hebben we zaterdag geconstateerd dat een lasdoos was weg gesmolten. Zondag Marcel gebeld en dinsdag er op netjes hersteld. En dit alles zonder rekening. Superservice! Een bedrijf om aan te bevelen en meedenkend met de klant. Marcel en collega's super bedankt! Rob Roelofs Ottersum

Naam:
Fam Noordsij

Datum:
25-04-2018

Gisteren door Wesseling in de woonkamer 0pp:54m2 een span plafond aan laten brengen in een dag gereed hij plaatste de rails weer terug lampen werden verhangen alles perfect het plafond over trof onze verwachtingen de mensen zijn zeer netjes werken snel ruimen het afval op werkelijk een bedrijf wat ik kan aan bevelen en het plafond is mooier dan stuc werk ze verdienen meer dan een warme douche Team Wesseling een pluim de kunde komt uit het Oosten

Naam:
Erik en Gerrie Hiddink

Datum:
09-03-2018

Gisteren is bij ons een akoestisch spanplafond aangebracht in de woonkamer door Marcel Wesseling en zijn medewerker Coen. Het resultaat is zoals beloofd: het ziet er strak uit en we kunnen nu rustig praten met elkaar in de woonkamer! De heren gingen voortvarend te werk, binnen een dag was de klus geklaard en alles is weer netjes achtergelaten. Kortom : op zoek naar een akoestisch spanplafond? Dan is dit een dikke aanrader! Super bedankt, mannen!

Naam:
Jan van Wijngaarden

Datum:
11-02-2018

Marcel heeft bij ons in de woonkamer/woonkeuken over een oppervlakte van bijna 70m2 een spanplafond aangebracht. En daarnaast in de toiletten en badkamer. En het resultaat is echt prachtig. Wat een vakwerk. Alles zit mooi straks en is keurig afgewerkt. En dat alles in dik 2 dagen. Ook de spotjes geven een prachtig effect in de ruimtes die nu totaal anders over komen. En last but not least: voor een relatief gunstige prijs want nadat we bij een niet bij naam te noemen bedrijf een offerte op hadden gevraagd wilden we eigenlijk afzien van die systeem. Maar Marcel kon het ons voor duizenden euro's minder aanbieden, zonder dat we daarvoor in hoefden te boeten op kwaliteit. Een aanrader.

Naam:
Pia Verwoert

Datum:
30-01-2018

Beetje laat maar wil toch graag nog een reactie geven. Ben nog steeds zo blij met onze plafonds.(kamer/keuken, hal en salon) geniet er iedere dag nog van. Super team harde werkers. En een super strak resultaat. Hartelijk dank vanuit Kesteren.

Naam:
Jan en Marijke Verdonk

Datum:
15-12-2017

Via internet bij Marcel Wesseling spanplafonds uit gekomen. Onze woonkamer met vide was gedateerd met schroten plafond. Op 11december 2017, de dag van code rood voor de nederlandse wegen, stonden Marcel en Coen om 0.800 uur bij ons in Brabant op de stoep. Klasse!! Aan het eind van de dag een heel mooi plafond voor een gunstige prijs. Marcel en Coen weten van doorwerken. Nauwelijks pauze of tijd om te eten en vakwerk. Voor de toekomst weet ik waar we moeten zijn voor een spanplafond. Dank vanuit Berlicum (N-Br).

Naam:
Jan en Willy Meenhuis.

Datum:
28-11-2017

Wij hadden ook de revieuws gelezen en het leek ons eerst bijna te mooi om waar te zijn , toch maar bellen een afspraak en Marcel maakte een offerte die viel ons niet tegen. Gisteren om 8.15 waren Marcel en Coen bij ons om het plafond in de woonkamer te plaatsen , wat een giga mooi stuk vakwerk , dus nu plaatsen wij ook een revieuw , voor 13.00 was het gereed op de donkere maandag met de hele dag regen , nu schijnt de zon en wat zijn wij blij met het resultaat , hier kan geen stuckwerk tegenop. Onze hartelijke dank vanuit Almelo.

Naam:
Nijs en Jeanette Dekker

Datum:
16-10-2017

Vanwege een vervelende galm in eet- en woonkamer hebben we ons georiënteerd op akoestische plafonds. In eerste instantie bij Plameco, maar de offerte die we daar kregen viel qua prijs bitter tegen. Na enig zoeken op internet kwamen we Marcels' bedrijf op het spoor. Die kwam met een aanzienlijk betere prijs en hij straalde vakmanschap en vertrouwen uit, dus we zijn met hem in zee gegaan. Hij had het druk dus het duurde even, maar dat maakte ons verder niet uit en gaf ons de kans om alle muren, kozijnen en deuren van een nieuw verfje te voorzien. Vorige week was het zover. Om 20:15 was Marcel met twee man personeel bij ons. Het liep allemaal zeer vlotjes en om 13:30 reden ze alweer naar Haaksbergen terug! Het resultaat mag er zijn. De plafonds hebben een prachtige uitstraling, de verlichting is mooi en de galm is helemaal verdwenen! Alles klinkt nu anders/beter, de tv, de klok, een gesprek en zelfs als je alleen in de kamer zit ervaar je dat het gewoon stiller is geworden. Kortom: we zijn super tevreden en kunnen dit aan iedereen aanbevelen. Het is de prijs zeker waard!

Naam:
Maud

Datum:
08-09-2017

Graag een kostenberamimg

Naam:
Familie Vriens

Datum:
02-09-2017

Op 1-9-2017 een weerzien met Marcel en zijn medewerker. ze hebben op de verdieping in vier vertrekken een spanplafond aangebracht. De keuze voor Marcel was voor ons niet moeilijk omdat hij eerder al plafonds bij ons heeft aangebracht. Dit met nog steeds de degelijkheid en vakkundigheid die we van hem gewend waren. Mochten we in de toekomst nog overwegen om in de overige ruimtes een spanplafond te plaatsen dan staat nu al vast wie dat gaat doen. Kwalitatief enorm goed en prijstechnisch gezien veruit de goedkoopste zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Naam:
Jose en Rene

Datum:
19-07-2017

Vorige week is bij ons, na een verbouwining van de beneden verdieping, een spanplafond aangebracht. We hebben boven de eettafel drie hanglampen en verder overal white en colorspots, met afstandsbediening. De werkzaamheden zijn snel en heel vakkundig uitgevoerd. We hebben nu een prachtig strak plafond. Niet te onderscheiden van een glad gestucd plafond! Kortom een aanrader.

Naam:
Alicja en Rinus Sebregts

Datum:
25-06-2017

Op 25 mei 2017 is er door Marcel en zijn hulpen een prachtig spanplafond in de woonkamer en keuken geplaatst. Wat ons opviel was dat er zeer professioneel werd gewerkt en in één dag was alles perfect afgewerkt. Wij kunnen dit bedrijf voor 100% aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank Marcel ; het vertrouwen dat wij in U hadden gekregen bij het bezoek aan uw bedrijf heeft U ten volle bewaarheid. Ten overvloede willen wij nog vermelden dat we voor we met Marcel in zee gingen nog een tweetal offertes hadden gekregen, maar deze waren niet alleen duurder maar door de vele (verkoop) praatjes hadden wij er geen vertrouwen in. Nogmaals wij zijn blij dat we zo goed geholpen zijn helemaal in Wouw N.Br. door Marcel Wesseling. Met vriendelijke groet.

Naam:
Anja & Marco

Datum:
10-04-2017

Afgelopen week hebben Marcel en Coen bij ons een akoestisch spanplafond geplaatst. Het ziet er prachtig uit. Zo’n strak plafond hebben we nog niet eerder gehad. We hebben dit plafond laten plaatsen om de akoestiek in onze woonkamer te verbeteren. Wij hadden last van een vervelende galm in de woonkamer. Dit is nu met de akoestische platen helemaal verholpen. Wij hebben gekozen voor het zware akoestische materiaal (4cm dik, 40 kilo). Als je zelf al meer dempende materialen in de kamer hebt, dan kan je kiezen voor de lichtere akoestisch platen (2 cm dik, 20 kilo). Wij hadden vooraf Marcel gevraagd of er ook een mogelijkheid was om de verschillende materialen te beluisteren. Hij heeft dit snel geregeld en op basis hiervan hebben wij voor onze situatie een keuze kunnen maken. Gezien het resultaat is dit zeker een “succesformule” te noemen. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is wat ons betreft goed. In eerste instantie hebben wij contact gehad met Plameco, maar vooral de verkoopmethode sprak ons totaal niet aan. Daarnaast was ook de prijs buiten proportioneel. Via “Google” hebben wij Marcel Wesseling gevonden. Marcel en Coen werken netjes en secuur. Het resultaat is dan ook magnifiek zowel qua vormgeving als geluid. Wij zijn erg blij met het resultaat en bevelen Marcel en Coen dan ook zeker aan!!

Naam:
Akiko Audio

Datum:
17-02-2017

Via een klant kwamen wij in contact met Marcel. De akoestiek in onze luisterruimte was namelijk voor verbetering vatbaar; te veel galm. De afspraak was snel gemaakt en gisteren kwamen de mannen het spanplafond plaatsen. Het resultaat mag gezien én gehoord worden ! Strak afgewerkt en het doek heeft een mooie egale structuur en een prettige kleurstelling. Maar belangrijker; de akoestiek ging er met sprongen op vooruit, zodat we onze klanten voortaan kunnen verwennen met zeer fraaie muziek in een rustige ruimte met een mooie uitstraling. Zeker aan te bevelen !

Naam:
Familie van der Steen

Datum:
18-01-2017

In verband met Tinnitus en Hyperacusis is het voor mij ( en helaas ook mijn omgeving ) erg belastend om lange tijd in een ruimte te zijn met veel mensen tegelijk. De galm in woningen en openbare ruimten van beton of hout en gips weerkaatsen enorm. Tapijt, vloerkleden of gordijnen zijn een optie, maar nu Marcel en Coen een akoestisch span plafond hebben geplaatst, weet ik wel beter ! vakwerk, goede service, en afspraak is afspraak. We doen de klus in 2 dagen. Op de dag zelf: Foutje in de agenda, we moeten morgen alweer bij een andere klus zijn. Wordt het akoestisch spanplafond gewoon dezelfde dag afgemaakt ! 12 uren noeste arbeid exclusief 4 uren reistijd... We zijn er stil van, en zelfs dat valt op met zo'n fijn plafond. Tot slot: We hebben óók Plameco in onze regio op bezoek gehad, en het materiaal bekeken, alsmede een woning in de buurt waar Plameco geïnstalleerd is. Nadat Marcel is geweest hebben we ook bij een klant van hem in de buurt mogen kijken en luisteren. Wij hebben het verschil in geluid niet tot nauwelijks kunnen merken tussen Plameco en het spanplafond van Marcel, hoewel er verschil in merk & kwaliteit van de doeken schijnt te zijn. Wat we wél hebben gemerkt is het verschil in de prijs. Laat Plameco dan de naam hebben, wij kunnen u Marcel en Coen van harte aanbevelen ! Nogmaals hartelijk dank. Met vriendelijke groet

Naam:
Plafond Neede

Datum:
05-01-2017

3 weken geleden heeft Marcel bij ons in neede een spanplafond gemaakt, akoestisch en met veel spotjes. Het eindresultaat is geweldig mooi geworden, van begin tot eind goed geregeld en zeer professioneel.

Naam:
Bas en Annelies

Datum:
21-12-2016

Marcel Wesseling en Coen hebben bij ons een akoestisch spanplafond geplaatst in de woonkamer. Vanaf het moment dat we contact hebben gelegd met Marcel is het uitstekend verlopen. Marcel nam nog dezelfde dag contact met ons op na dat we een mail hadden gestuurd. Hij kon binnen een week langskomen (ondanks dat onze woonplaats voor hem niet naast de deur was) om zelf de situatie te bekijken en uitleg te geven en kwam ook snel met een zeer aantrekkelijke offerte. De plaatsing van het plafond verliep ook uitstekend. De mannen werken snel, nauwkeurig en maken nauwelijks troep en het resultaat is GEWELDIG!!!!! We hebben een heel mooi strak plafond met spotjes en de akoestiek overtreft al onze verwachtingen. Wat een rust geeft dit. We zijn erg blij dat we voor Marcel Wesseling hebben gekozen, het is een echte vakman! We kunnen iedereen die interesse heeft in een akoestisch spanplafond hem aanraden!

Naam:
André van Zanten

Datum:
03-11-2016

Ook wij hadden onze twijfels door het prijsverschil vergeleken met Dreamplafond en Plameco,maar Marcel nam deze gauw weg tijdens zijn bezoek.Voordeel is dat hij zelf de klanten bezoekt en ook zelf het werk uitvoert.Ondanks de grote afstand waren ze precies op tijd aanwezig.Beide gingen voortvarend te werk,want na de lunch was het al tijd om het "lichtplan" te bespreken en om 4 uur was het hele plafond al klaar.Een prachtig resultaat.(zie recente projecten ,Rhoon)De prijs viel zelfs nog lager uit omdat wij besloten om minder spots te laten monteren.Kortom de prijs is laag en het resultaat hoog. Marcel ,bedankt.

Naam:
Jos Schols

Datum:
20-10-2016

Met de hand op het hart wil ik ieder verzekeren, dat men bij Marcel Wesseling voor een spanplafond het beste af is. Hij heeft bij mij uitstekend werk verricht: een strakkere plafond bestaat niet en ook de demping is optimaal. Tevens springt hij t.a.v. de prijsstelling in vergelijking met concurrenten er uitermate gunstig uit. Zijn bedrijf kan ik ieder aanbevelen !

Naam:
Marcel wesseling

Datum:
17-10-2016

Hallo Stephan We monteren ter plaatse van de centraal doos onderbouwen , als je er dan bij moet , maken we een gaatje in het plafond bij de onderbouw zodat men er bij kan , daarna word er een rozet geplaatst op de onderbouw.

Naam:
stephan

Datum:
16-10-2016

hallo, hoe zit het eigenlijk met de centraaldozen daar moet je normaal gesproken nog bij kunnen komen ?

Naam:
Hanneke Engelhardt

Datum:
20-09-2016

Wij zijn deze zomer gestart met een verbouwing van keuken en woonkamer. Heerlijk was het om te ervaren dat Marcel Wesseling gewoon wist waar hij mee bezig was. Het resultaat; een prachtig spanplafond. Zeer tevreden zijn wij met het bedrijf Marcel Wesseling en vanaf het 1e gesprek was het gevoel goed. Niets geen toezeggingen welke niet waargemaakt kunnen worden. Duidelijke communicatie en netjes werk wordt er afgeleverd, top!

Naam:
Hans & Roelie

Datum:
13-09-2016

Wij hebben inmiddels een hele verbouwing achter de rug, maar wat een prachtig resultaat - een fantastisch strak wit spanplafond in onze woonkamer. Alle spots netjes uitgemeten en voorzien van afstandbediening. Wij zijn er echt blij mee. Het maakt de verbouwing van onze huiskamer helemaal af. Er wordt vakwerk geleverd door Marcel en Coen, wat een goede service en kwaliteit. Snel, mooi, weinig troep. We zijn zeer tevreden.

Naam:
Bea en Johan

Datum:
18-04-2016

Onze nieuwe aanbouw met hoge schuine plafonds klonk hol, terwijl de dakplaten de geluiden van buiten versterkt doorlieten. Op advies van en door Marcel met zijn ploeg, is een steenwollaag bevestigd en akoestisch spanplafond. De balken zijn in zicht gebleven, het geluid van buiten is tot bijna 0 gedempt, de galm is weg, en de sfeer is weldadig huiselijk. Strak plafond, 15 vlakken strak afgewerkt tussen de balken en voor veel minder geld dan Plameco. super voorziening vlak onder plafond getimmerd voor de toekomstige hanglampen. Marcel wil zelfs langskomen om onderbakjes aan te brengen als we de juiste lampen hebben. We zijn zeer tevreden.

Naam:
Gerrit Klingers

Datum:
02-04-2016

Geheel volgens afspraak staat Marcel Wesseling met zijn medewerkers om 8 uur bij ons in Haarlem. Na een kop koffie meteen aan de slag, en werden de gereedschappen en materialen voor het plafond in stelling gebracht. Al was het een militaire operatie, gingen zij aan de gang, en tegen de middag waren de meeste elementen al geplaatst, hierna werden de voorbereidingen voor de inbouwspots gedaan. En brak voor ons het grote moment aan van het plaatsen van het spanplafond. Wat een verrassing was dat, de kamer leek in onze ogen gelijk een stuk groter dan voor de montage van het spanplafond en dat het iets lager kwam door de inbouw van de Philips Hue spots was niet zichtbaar. Hierna werden de spots geplaatst. En werd de kamer opgeruimd. Binnen een dag hebben wij een naadloos plafond iets wat bij Plameco niet mogelijk was en voor een aanzienlijk lager bedrag. Wij zijn uiterst tevreden over Marcel en zijn medewerkers. En we kunnen dit bedrijf bij een ieder aanbevelen. Gerrit en Ria, Haarlem.

Naam:
fam Wiersma

Datum:
22-02-2016

We wonen in nieuwbouw, oftewel: hoge plafonds en alles beton. Daarnaast ook een aantal praktische keuzes gemaakt: leren bankstel + stoelen, geen planten en een Italiaanse stenen vloer. Het resultaat laat zich raden: galm en 'hard' geluid. Met twee kinderen onder de 6 ben ik opzoek gegaan naar een oplossing, kleden, gordijnen en zelfs isolatiemateriaal onder de tafels niks hielp. Een gemiddeld feestje kwam snel boven de 80db met uitschieters naar de 100! Uiteindelijk de keus gemaakt voor een akoestisch spanplafond. Nu (drie dagen later) ben ik erg blij dat we uiteindelijk het toch gedaan hebben. Wat een verschil! Ongelofelijk wat een rust en warmte het huis nu 'uitstraalt' Over het bedrijf niks dan lof, vriendelijke en harde werkers die kwaliteit en klant-tevredenheid hoog in het vaandel hebben. Service gericht; het vervangen van de bestaande dimmer naast de nieuwe dimmer. Dikke pluim, ik wou dat ik 5 jaar geleden deze keuze had gemaakt! Marcel en Coen, bedankt.

Naam:
Fam. Visser

Datum:
17-02-2016

Marcel Wesseling is afgelopen maandag bij ons thuis geweest om een kapotte zekering van onze inbouwspotjes te vervangen. Niet alleen hoefden wij daar niet voor te betalen, ook kregen we gratis 4 nieuwe dimlampjes voor onze spotjes, daar de 'oude' waren doorgebrand. Dit alles nadat we zeker 6 jaar of langer geleden ons verlaagd plafond met spotjes bij het bedrijf hebben aangeschaft. Wat een bedrijf! Wat een service!!! Nogmaals bedankt.

Naam:
Hugo de Vries

Datum:
10-02-2016

Via het zoeken naar akoestische spanplafonds kwamen we bij Marcel Wesseling, mooi in de buurt. Bij het eerste bezoek is meteen een offerte en een afspraak gemaakt. Het ziet er keurig en strak uit, ook der de vele spotjes zitten er netjes in. We zijn zeer tevreden. We bevelen het van harte aan iedereen aan.

Naam:
Ed Fuchs

Datum:
29-12-2015

Nadat in onze badkamer/relaxruimte een mooi plafond was geplaatst, met 4 spots en twee speakers. Na ca. een half jaar stopte een spot er mee. Het probleem was alleen op te lossen door het mooie plafond weg te halen, het probleem oplossen en een nieuw plafond plaatsen. En zo werd het uitgevoerd, het ziet er opnieuw prachtig uit, wij zijn er wederom ontzettend blij mee. Marcel gaf wel aan het normaal te vinden wanneer een probleem opgelost gaat worden met gesloten beurs, in de garantie tijd. Echter, we leven in een rare wereld, normen en waarden zijn vaak ver te zoeken. Is alles betaald dan is het helaas vaak heel moeilijk om service te krijgen, of helemaal niet. Dus een warme douche voor Marcel. Dit bedrijf kunnen wij van harte aanbevelen. Er wordt bovendien vakwerk geleverd. Ed

Naam:
wilko van de wetering

Datum:
15-12-2015

Na verschillende offertes kwamen wij bij Marcel uit. Verschillende verkopers huis gehad.De meeste waren alleen verkopers. Die maakte een moeilijk verhaal Hoe ze in mijn ogen aan een te hoge prijs kwamen. Marcel was duidelijk en goede oplossingen .En de beste prijs.We konden bij een huis bij ons in buurt naar een plafond kijken. Toen waren we eruit. Zeer mooi plafond geplaatst. 3 dagen erna ging mijn eigen dimmer van mijn spotjes stuk.Ik bel om te vragen of het aan de nieuwe lampjes kan leggen.Wordt gelijk nieuwe dimmer opgestuurd. Dan weet je wat service is. Wilko

Naam:
Peter en Angela

Datum:
06-12-2015

Mooi plafond met ingebouwde spotjes, wij zijn er echt superblij mee. Het maakt de verbouwing van onze huiskamer helemaal af. Geweldig dat het allemaal in een dag klaar is, Marcel dacht met ons mee over het plaatsen van de verlichting en dimmers. Helemaal top! Groetjes, Peter en Angela

Naam:
Jopie

Datum:
24-11-2015

Ons kantoor is voorzien van een mooi strak akoestisch spanplafond met ingebouwde spotjes. Het ziet er zeer strak uit, je ziet geen verschil met een gestuukt plafond, en het belangrijkste: we zijn van de galm af! Super service en kwaliteit, aanrader!!! Groetjes Jopie

Naam:
Bianca & Marcel

Datum:
09-11-2015

Wij hebben inmiddels een hele verbouwing achter de rug en was iedereen maar zo vakkundig en servicegericht als Marcel & Coen. Wauw, wat een prachtig resultaat - een fantastisch strak wit spanplafond in onze hal en woonkamer en een spanplafond in een mooie lichte grijs tint in onze badkamer en het toilet. Alle spots netjes uitgemeten en verwerkt. Voor het lichtpunt boven onze eettafel hadden wij de lamp nog niet, maar Marcel bood meteen aan om een keer langs te komen om die lamp alsnog te plaatsen (terwijl Haaksbergen nou niet echt om de hoek is bij Hoofddorp). Dat noem ik nog eens service en je klanten met een super tevreden gevoel achter laten! Marcel en ook Coen, nogmaals ontzettend bedankt. Groetjes van ons, Bianca & Marcel

Naam:
Arjo van der Nat

Datum:
28-09-2015

Deze week zijn bij ons een viertal spanplafonds geplaatst. Het resultaat mag er zijn! Mooie strakke plafonds met daarin diverse spotjes. Zou het iedereen aanraden. Het loont ook zeker de moeite om een offerte op te vragen bij Marcel. De prijs kwaliteitverhouding is goed! Nogmaals bedankt wij gaan hier zeker van genieten!

Naam:
Henk de Jong Borne

Datum:
23-09-2015

Wat een service en kwaliteit. Snel, mooi, weinig Rommel en in 1 dag klaar! Wij zijn erg tevreden. We hebben in 1 dag een kompleet nieuwe kamer. Klasse Marcel! Ik zal je zeker aanbevelen. Henk de Jong Borne

Naam:
Rogier Lohuis

Datum:
04-09-2015

Fantastische service. Mooi plafond en akoestiek is top! Alles was in een middag geregeld.

Naam:
Appy & Annie

Datum:
24-06-2015

Marcel en Coen een super team hebben bij ons de woonkamer met 2 erkers hal en wc van een spanplafond voorzien.Het ziet er echt super uit.Ze waren langer bezig dan vooraf was ingeschat, maar bleven met plezier en zeer secuur hun werk afmaken.Ook de 3 extra spotjes die we wilden hebben werden zonder extra kosten geplaatst.Marcel en Coen Super bedankt.Wij kunnen jullie alleen maar aanbevelen. Prijs kwaliteit een dikke 10

Naam:
Fam. Michorius

Datum:
18-06-2015

Vandaag is bij ons het plafond in de badkamer en het toilet voorzien van spanplafond, echt super geworden. Zou het iedereen aanraden. Nog nooit zo'n strak plafond gezien, Mooie verlichting erin verwerkt. Nogmaals bedankt we gaan hier zeker van genieten!

Naam:
Nico Heringa

Datum:
17-06-2015

Het was nu niet om te zeggen, we raken er overspannen van, maar de galm in ons appartement waren we meer dan zat. Goede raad is duur, behalve bij de firma Wesseling. Marcel en Coen zijn een geweldig span en hun prima advies voor een akoestisch plafond te kiezen deed de spanning stijgen. Wat zal het worden....? Op de afgesproken tijd ging men aan het werk. Gespannen volgden we het proces, best spannend zo'n klus. Vooral toen het fijngeweven polyester doek met de nodige spankracht werd aangebracht ging het er om spannen. Het uiteindelijke resultaat nam de spanning weg, het zag er prachtig uit en die vervelende galm in ons appartement was plotseling verdwenen. Het ziet er strak uit, de sierlijsten en de aangebrachte spots maakten het helemaal af. Na hun vertrek zag het er allemaal weer spik en span uit. Ontspannen en tevreden liepen we door ons appartement. Met de nodige humor hebben Marcel en Coen ons binnen de afgesproken tijd en voor een aantrekkelijke prijs aan een prachtig plafond geholpen en is ons woongenot enorm toegenomen.

Naam:
Smeets

Datum:
26-05-2015

Enkelle weken terug is er door de fa. Wesseling in onze woonkamer een nieuw spanplafond geplaatst. Het ziet er fantastisch uit. Daarom hebben we besloten om Marcel en zijn team tijdens onze vakantie de gang en de hal ook te bespannen. En weer ziet dit er ook fantastisch uit. Wij zijn super blij met het resultaat. Bedankt Marcel!

Naam:
Maserati Auto Vonk GmbH

Datum:
14-01-2015

Marcel Wesseling Spanplafonds heeft in onze nieuwe Maserati showroom een compleet spanplafond incl. led verlichting gemonteerd. Alles is perfect conform afspraak verlopen. Top service en met veel precisie en ambitie gedaan. Aanbevelingswaardig voor iedereen die een mooi stukje vakwerk en kwaliteit op prijs stelt. Mochten wij in de toekomst weer een spanplafond nodig hebben dan wordt deze zeker weten door Marcel Wesseling gemonteerd! Mvg, D. Vonk Owner&CEO Maserati Auto Vonk www.maserati-ticino.ch

Naam:
Martin Velthuis

Datum:
08-12-2014

Marcel, bedankt voor het goede advies en het maken van strak vakwerk, ook een 3/4 ronde serre is voor jullie geen probleem!

Naam:
Mevr. A. Morsink

Datum:
21-07-2014

Midden in een totale woonkamer-renovatie wist ik niet goed wat te doen met het plafond , met nog houten balkjes uit de zeventiger jaren. Iemand gaf me toen een tip over spanplafonds . Ik had er nog niet eerder over gehoord . Op internet gezocht naar informatie . Na verschillende site/s bezocht te hebben sprak de site van Marcel Wessseling me het meeste aan . Dit omdat daarbij zijn eigen naam vermeld stond ,en niet zoals bij andere site/s een firma-naam . Maar vooral de lovende reactie/s in het gastenboek deden me besluiten hem te bellen . En inmiddels hebben Marcel en Coen een spanplafond bij me geplaat Ik sluit me nu graag aan bij alle andere tevreden reactie/s in het gastenboek . Het is super mooi geworden , met inbouwspotjes en dimmer . Wat een metamorfose met het oude plafond . En dat alles ...kamer en keuken ....in 1½ dag . En niet onbelangrijk.....het is schoon werk . Geen rommel -geen troep -geen smeerboel !!! Meerdere buren welke ook nog nooit van een spanplafonf gehoord hadden zijn al komen kijken . Ze vinden het allemaal prachtig . Een buurman gebruikte zelfs het Duitse woord ...Tadellos .....wat zoveel betekend als....schitterend....perfect.....puntgaaf. !!! Marcel levert echt vakwerk . De slogan op zijn werkbus ......Voor een natuurlijke uitstraling ..... is dan ook volledig op z/n plaats . En de prijs .....???? Ik heb niet nog meerdere offert/s aangevraagd bij andere firma/s . Dus wat dat betreft heb ik geen vergelijk . Maar bij toeval sprak ik iemand die al eerder een spanplafond had laten plaatsen door een andere firma . Deze was per spotje € 60 duurder dan Marcel . Een behoorlijk verschil dus. Tot slot ... Marcel en Coen... bedankt voor dit perfecte stukje werk . Ik zal ....mocht het zich voordoen .....je zeker aanbevelen .

Naam:
Fam. Bos

Datum:
28-06-2014

We hebben ons huis echt compleet opgeknapt. We hadden in een paar kamers een schrootjesplafond en dit is vervangen door spanplafonds. Het is haast niet te geloven hoe super mooi en strak zo\\\'n plafond is. Het is echt geweldig. Marcel heeft ons goed voorgelicht en hij werkt samen met Coen zeer precies en secuur. We vinden nog steeds het plafond de topper van de verbouwing! Marcel en Coen super bedankt.

Naam:
Arie en Sandra

Datum:
28-04-2014

In onze pas verbouwde badkamer heeft Marcel een mooi spanplafond aangebracht. Zit er supernetjes in en de 6 nieuwe ledspotjes (die we zelf hadden gekocht) heeft hij netjes geplaatst. Marcel was volgens afspraak netjes op tijd en na een halve dag zat het plafond er in.

Naam:
Paul en Suzanne

Datum:
21-02-2014

In onze nieuwbouw woning met tegelvloer, glad gestuukte wanden en kleine kinderen was de galm behoorlijk storend. Met gasten ontspannen een gesprek voeren of gewoon een beetje rustig avondeten met de kinderen viel niet mee, en naar muziek luisteren ook niet, hoewel we daar wel van houden. Na lang orienteren kwamen wij uit bij Marcel en het onzichtbaar mooie Descor Acoustic doek. Vanwege mijn audio-hobby stelde ik wat hogere eisen aan de hoeveelheid demping en het daarvoor gebruikte materiaal. Marcel bewoog daar moeiteloos in mee en gaf aan wat de mogelijkheden waren, en kon toch met een prijstechnisch aantrekkelijk voorstel komen. Het Descor doek is wat ons betreft het allermooiste doek voor iedereen die houdt van strak en 'onopvallend mooi'. Daar kan echt geen stucwerk tegenop. Marcel en Coen installeren dat vakkundig. Ze denken mee over de details, letten daarop tijdens de uitvoering en werken alles netjes af. Resultaat: een verademing voor onszelf en onze gasten, en de kinderen worden er zelfs rustiger van, want niemand hoeft meer hard te praten om verstaanbaar te zijn. Bovendien is onze woonkamer in een klap ook nog eens onzichtbaar veranderd in een heerlijke luisterruimte. Marcel en Coen, dank voor het advies en de klasse uitvoering!

Naam:
Angelique

Datum:
11-02-2014

Wat ben ik blij met het resultaat. Marcel en Coen bedankt!!

Naam:
Fam. Pruijs

Datum:
20-12-2013

Deze week heeft Marcel een akoestisch plafond geplaatst. We zijn er erg blij mee, het ziet er super strak uit en het dempt geweldig. Een echter aanrader Marcel bedankt voor het advies.

Naam:
marcel wesseling

Datum:
02-11-2013

Zoals u misschien heeft gezien zijn de datums allemaal het zelfde dit komt omdat de recensies van de oude naar de nieuwe website zijn overgezet.

Naam:
Mark en Anita

Datum:
25-08-2013

Beste Marcel, hierbij zoals beloofd een filmpje van jullie verrichtingen bij ons. http://www.youtube.com/watch?v=QesTCMTGVh4

Naam:
Fam. de Bree

Datum:
25-08-2013

wij zijn heel erg blij met ons plafond in de keuken je hebt het er snel ingezet en ook al het vuil meegenomen geweldig werk geleverd bedankt voor ons mooie plafond

Naam:
ria en erik

Datum:
25-08-2013

Marcel wat een geweldig werk heb je geleverd in 2dagen hebben we een heel andere woonkamer wat een uitstraling en op de manier zoals jij werkt we zijn erg tevreden nogmaals bedankt

Naam:
Emile Steffann

Datum:
25-08-2013

We zagen er tegen op om het plafond te laten renoveren, omdat we een hoop troep in huis verwachtten. Toen we kennis maakten met de techniek van het spanplafond besloten we de stap te wagen. Geen moment hebben we hiervan spijt. Marcel en Coen hebben de hele benedenverdieping voorzien van een strak plafond met ingebouwde spotjes. De samenwerking is geweldig en na twee dagen geniet je van een perfecte renovatie. Dit hadden we jaren eerder moeten doen! Marcel en Coen > Chapeau! http://web.me.com/esteffann/Site/Plafondrenovatie.html

Naam:
Mark en Anita

Datum:
25-08-2013

Marcel en Coen, heel erg bedankt voor de super mooie strakke plafonds in onze keuken en woonkamer. We hebben met plezier zitten kijken hoe dit voor onze ogen werd gecreëerd. In overleg de spotjes geplaatst. Je kunt duidelijk zien dat de twee heren met plezier en vakkundigheid te werk gaan. Helemaal top! ps: de gordijnen hangen geweldig in de koven groet, Mark en Anita.

Naam:
Fam.Bolster

Datum:
25-08-2013

Marcel en Coen, Wat hebben jullie in twee dagen veel werk verzet..... de hele benedenverdieping voorzien van een perfect plafond.( En dat zonder al te veel rommel!!). Jullie deden alles zoals van te voren was afgesproken. We genieten van ons mooie spanplafond. Heren geweldig gedaan.

Naam:
Fam. Dijkstra

Datum:
25-08-2013

Op 13 en 13 april 2011 heeft Marcel bij ons een spanplafond geplaats. Elke sfapraak werd keuri nagekomen en er is vakwerk verricht. Eindelijk zijn we verlost van ons lelijke plafond en kijken we nu aan tegen een keurig,strak plafond. Heel prettig is dat de sfeer waarin gewerkt werd uistakend te noemen was. Heerlijk dat dit nog kan. Bedankt. Shirley en Frits

Naam:
B.J. Hogeweg

Datum:
25-08-2013

Marcel en collega Coen heel veel dank voor het verfraaien van onze woonkamer en keuken, prima vakwerk en een leuk sociaal gebeuren om met jullie samen te werken. An en Ben Hogeweg Lochem

Naam:
Fam. Hummel

Datum:
25-08-2013

Marcel heeft bij ons in de keuken spanplavonds geplaatst.Dit na een e-mail en de volgende dag al een telefoontje van marcel voor een afspraak. Na een goed advies hebben we marcel de klus gegund. Het plavond zit er super strak in.Wij zijn heel tevreden over hoe het allemaal verlopen is. Macel en collega bedankt.

Naam:
Sabine en Nicole

Datum:
25-08-2013

Marcel is bij ons geweest om het plafond te bekijken, en het was al rond. hij was al met al 2 dagen bezig. voordeel is dat alles in huis kan blijven staan, in overleg de details besproken zoals de plek van de spotjes het uitzoeken van de sierplintjes. je kunt merken dat hij kennis en plezier in het vak heeft. het eind resultaat is een heel mooi strak plafond.

Naam:
Fam. Kolker

Datum:
25-08-2013

Wij hebben onze woonkamer en keuken laten voorzien met een spanplafond uiteraard hebben wij medere ondernemingen om offertes gevraagd maar Marcel Wesseling kwam ook dankzij de berichten van het Gastenboek maar ook zijn kordate optreden, ik had direct nadat ik een mail had gestuurd marcel al aan de lijn en hij zorgde ervoor dat ik in de buurt een klant van hem kon bezoeken om daar het spanplafond te bekijken. Marcel is de opdracht gegund en het is echt prachtig geworden daarbij viel op dat hij en zijn collega niet allen hard en goed hun werk hebben gedaan maar ook de nodige humor hadden. Marcel en collega bedankt en je had gerust 3 broodjes fricandel mogen hebben maar bescheidenheid siert de mens. Marcel en collega bedankt namens de gehele familie Kolker.

Naam:
Fam. Brosens

Datum:
25-08-2013

Bij ons in de keuken was het een ongelofelijke herrie doordat wij veel glas aan een kant hebben en tegels op de vloer en de rest beton. We hebben verschillende oplossingen proberen te zoeken maar kwamen toch bij een geluidsabsorberend spanplafond uit. Nu hebben we ook gelijk de spotjes op de juiste plek kunnen laten hangen,want dat valt niet mee om dat bij nieuwbouw vooraf te bepalen. We hadden ook plameco een offerte laten maken,maar was een derde duurder. Eerst twijfelden we nog of de kwaliteit en service wel goed zouden zijn,maar we kunnen niets bedenken om over te klagen. Kortom we hadden dit veel eerder moeten doen. Nogmaals Marcel BEDANKT!

Naam:
Theo en Antoinette

Datum:
25-08-2013

Het plafond in de woonkamer bestond uit zg.kanaalplaten. Het was na diverse keren schilderen nog steeds slecht. Gaten en scheuren en dat was ons een doorn in het oog. Wij hebben gekozen voor een zg spanplafond. Deze hadden wij al eens gezien op de beurs in Hengelo en bij mensen, waar Marcel zo'n plafond had geplaatst.Op 10 en 11 november 2010 heeft Marcel bij ons in de woonkamer, keuken en toilet een nieuw spanplafond. geplaatst. Het resultaat is geweldig. Perfecte afwerking en mooi strak. De woonkamer is afgewerkt met sierlijsten en koven voor gordijnen/vitrage. We kunnen iedereen aanraden zo'n plafond te laten aanbrengen.

Naam:
Jan en Rianne

Datum:
25-08-2013

Op 15 en 16 september 2010 zijn er spanplafonds geplaatst door Marcel in de woonkamer, keuken, douche en wc, met in elk vertrek spotjes. Eerlijkheidshalve moest ik even wennen aan het lichte plafond, maar het zag er mooi strak uit. Nu de meubels erin staan, ben ik er echt helemaal blij mee. De spotjes erin is een aanrader, erg sfeervol (ook in een oud huis). We zijn erg tevreden over het resultaat. Fam. Paters uit Vroomshoop.

Naam:
Edwin Strijk

Datum:
25-08-2013

Op 27 september heeft Marcel bij ons in de woonkamer een spanplafond geplaatst. We wisten niet wat we ervan moesten verwachten maar het resultaat is echt helemaal geweldig. Het zit er echt mooi strak in en Marcel en zijn collega hebben echt supernetjes gewerkt. De reacties die we erop krijgen zijn erg positief. Marcel Wesseling is dan ook echt een aanrader !!

Naam:
Mona

Datum:
25-08-2013

vandaag in de badkamer een spanplafond geplaatst door marcel. ik was benieuwd hoe het eruit zou gaan zien. Nu, ik wil je wel vertellen dat het super super super is. het is niet zo'n grote badkamer, ongeveer 6 m2. met 4 spotjes. prachtig strak,glad plafond. helemaal geweldig marcel,

Naam:
Ankie

Datum:
25-08-2013

Vorige week is mijn leventje compleet op zijn kop gezet in de goede zin van het woord: Marcel en Dennis hebben 2 dagen heel hard en supernetjes gewerkt om onze keuken, kamer en kantoor te voorzien van een nieuw plafond. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen. Met 3 kleine kinderen is het regelmatig een lawaai van jewelste hier in huis, en met die nagalm was het af en toe heel erg afzien voor de oren. Maar nu heb ik zelfs de radio weer aan staan! Het geluid van de tv kan een kwart lager en ik hoor manlief niet meer telefoneren op zijn kantoor, etc. etc. Ik zette me onbewust altijd schrap voor het schelle geluid en de nagalm zodra ik het huis binnenliep, maar dat hoeft niet meer, en dat geeft zo ontzettend veel rust! Het is weer heerlijk wonen nu, met swingende kids aan de tafel als de radio aan staat! Marcel, ontzettend bedankt voor alles wat je ons op deze manier hebt gegeven!!! Mensen, echt, stop maar met zoeken, want wat deze mensen leveren is echt top! En buiten het geluidseffect, ziet het er ook nog eens geweldig mooi uit! Nogmaals hartelijk dank!!!!!

Naam:
Fam. Stemerding

Datum:
25-08-2013

In 2009 heeft Marcel een spanplafond bij ons geleverd en met een geweldig resultaat; super strak en mooie uitstraling. Iedereen is er erg enthousiast over. Helaas knapte vorige maand een steunbalkje van het plafond in onze zijkamer en dit was zichtbaar op het plafond. Ook dit was voor Marcel geen enkel probleem en heeft hij binnen twee weken en onder volledige garantie een nieuw plafond geplaatst. We willen daarom Marcel voor plaatsing van spanplafonds, maar zeker ook voor het leveren van service en garantie graag bij iedereen aanbevelen! Vriendelijke groet, Babs en Wim Stemerding

Naam:
S. Voolstra

Datum:
25-08-2013

eindelijk een plafon die mooi strak is 4 x een plameco plafon ge had en geplaatst zeer slecht geplaatst maar nu is het helemaal strak en netjes marcel die kan er wat van we zijn zeer te vreden vrg s voolstra

Naam:
fam. Corstjens

Datum:
25-08-2013

Marcel heeft bij ons een lastige klus op een perfecte wijze uitevoerd. Ons schuin oplopend balkenplafond, met vele hoeken, en een hoogte van 2,5 tot 6,50 meter is door Marcel in 2 dagen tijd omgetoverd in een modern en strak plafond. Marcel is een aanrader voor iedere oplossing voor plafonds.

Naam:
Fam. H. Kroon

Datum:
25-08-2013

vrijdag 28 mei Marcel Wesseling heeft bij mij thuis,in onze woonkamer een spanplafond aangebracht, het resultaat is geweldig, wij zijn dan ook zeer positief over het geleverde werk. Vanaf het eerste contact via het invullen van een vraag via de website, tot de oplevering ,ben ik zeer positief.Ik ben dan ook uitermate tevreden over de werkwijze en het uiteindelijke resultaat. Ik kan iedereen Marcel aanraden voor het plaatsen van een spanplafond, het is een vakman. groeten Fam Kroon , Emmen.

Naam:
I. Gerritsen

Datum:
25-08-2013

Op 19 mei heeft Marcel een spanplafond bij mij in de huiskamer geplaatst. Dit is door hem en z'n vader perfect gedaan!! Ik kan iedereen aanaden om door Marcel zo'n plafond te laten monteren. Gwoon rustig en vakkundig te werk gaan en vakwerk afleveren. Mocht u willen kijken hoe dit er uit ziet bent u van harte welkom in Haarlem.

Naam:
Fam. Deggerich

Datum:
25-08-2013

Marcel heeft bij ons in de woonkamer en in het toilet een spanplafond gemaakt.Na dat hij een avond bij ons is geweest hebben we onze wensen aan hem kenbaar gemaakt.Spanplafond in de kamer en het toilet.In de woonkamer zijn koven geplaatst waar de gordijnen achter hangen.Doordat wij een gashaard geplaatst hebben vonden we het wel mooi, om het plafond of te werken met sierlijsten.Hierdoor krijg je er een mooi geheel van.Er zijn bij ons ook spotjes geplaatst in het plafond, wat een mooie uitstraling geeft. De keuken en het toilet zijn ook erg mooi geworden.Totaal zijn ze twee dagen bezig geweest, en hebben erg keurig gewerkt.Wij zijn dan ook zeer tevreden.Al erg mooie reacties gehad, en het is ook zeker aan te bevelen. Vriendelijke groeten, Fam. Deggerich Haaksbergen.

Naam:
Dennis Bouwman

Datum:
25-08-2013

Geschreven door Fam Bouwman d.d. 22-3-2010.Marcel heeft bij ons ook een plafond gemaakt.Woonkamer met 7 spotjes en wat ik het mooiste vindt zijn de sierlijsten .Die maken het geheel mooi af.Boven de badkamer heb ik een sterrenhemel laten plaatsen. Wat s avonds een mooi effect geeft.Wij zijn bij pots wonen in Haaksbergen wezen kijken. Daar heeft de heer wesseling zijn plafonds toon gesteld. Marcel bedankt voor de fijne samenwerking vrindelijke Fam Bouwman.

Naam:
F. Meijer

Datum:
25-08-2013

Door Marcel Wesseling en een van zijn medewerkers is een spanplafond geplaats in de woonkamer en in de hal van onze vacantie bungalow in Emmen.Het resultaat is werkelijk geweldig.Zowel in woonkamer als ook in de gang zijn inbouw spotjes geplaats,welke s,avonds een mooi effect geven.Ik zou bij deze dan ook Marcel en Koen willen bedanken voor het geweldig werk wat ze hebben afgeleverd.Tot slot zou ik willen zeggen als er klante zijn die naar het resultaat willen komen kijken,dit is geen probleem wel even van te voren bellen Tel 0641240698

Naam:
A.C. Bouwhuis

Datum:
25-08-2013

Sinds vorige week een spanflofond in mijn badkamer. Overtreft mijn verwachtingen. Bijzonder mooi en profesioneel geplaast door Marcel Wesseling. Echt een aanrader.

Naam:
Willie en Martineke

Datum:
25-08-2013

Afgelopen woensdag werd het akoestisch spanplafond geplaatst in onze huiskamer/keuken; een totale oppervlakte van zo'n 45m2! En.... het werd prachtig! Zonder een enkele naad, voorzien van 5 spotjes voldoet het plafond aan al onze verwachtigen. De ons al jaren storende 'badkamergalm' is verdwenen! Niet alleen de wijzen kwamen uit het oosten; ook twee hardwerkende mannen! Ontzettend bedankt!

Naam:
j.fernhout

Datum:
25-08-2013

het plafond op zolder bestond uit vezelplaten o balkjes en zag er niet mooi uit. We besloten om daar een plafond in te laten maken. We hebben daarvoor verschillende offertes aangevraagd: de offerte van Marcel Wesseling was het meest aantrekkelijk. Wat verder opviel was dat Marcel snel en zeer stipt reageerde. Marcel plaatste het plafond in één dag en alles wers schoon opgeleverd. Overigens wij vinden het spanplafond mooier staan dan een systeem- of gipsplafond.

Naam:
L. Kolkman

Datum:
25-08-2013

Na de verbouwing van onze badkamer en toilet zochten we een goede en goedkope oplossing voor de plafonds. Na overleg hebben we gekozen voor Marcel. Beide plafonds zijn perfect geworden, tegen de afgesproken prijs! Het ziet er zeer strak uit en we zijn zeer tevreden.

Naam:
Fam Vriens

Datum:
25-08-2013

SUPER! Vanaf de aanvraag voor een offerte tot en met de oplevering van spanplafonds in onze woonkamer, keuken en hal. Na het eerste contact via e-mail en telefoon voor een offerte volgde er zeer snel een afspraak voor een vrijblijvend huisbezoek. Stipt op tijd ondanks de grote afstand (Haaksbergen-Oisterwijk. Bekeken wat er, na overeenstemming van de prijs, gedaan zou moeten worden. Je hebt daar zelf wel een idee van maar is datgene wat je wilt wel mogelijk. Echter niets bleek onmogelijk in de uitvoering in ons geval. Voor wat betreft de keuze van de kleur advideerde Marcel ons juist voor de andere kleur te gaan dan wij voor ogen hadden. Achteraf een zeer goed advies gebleken. Na tot een prijsafspraak te zijn gekomen volgde een orderbevestiging met en montage datum. De dag van de montage was het echt verbazingwekkend om te zien met hoeveel vaardigheid en passie Marcel en partner Koen aan de slag gingen. Op alle vragen, opmerkingen vrijwel direct een antwoord of actie. Het resultaat mag er dan ook wezen: een superplafond, aangelegd door super vaklui die doen wat ze beloven en daar ook achter staan. Bovendien was de prijs beduidend beter dan de aanbiedingen van andere leveranciers. Jongens bedankt! Als belangstellende dit lezen: Zoek niet verder want de vaardigheid en de prijs waarvoor deze jongens een spanplafond maken kom je nergens meer tegen.

Naam:
W.Bahadoer

Datum:
25-08-2013

Marcel heeft bij ons een nieuwe spanplafond aangebracht. Onze woonkamer ziet er nu absoluut mooier uit, wij hadden nooit gedacht dat het zo'n verschil zou uitmaken. Marcel levert exact wat hij belooft en zelfs meer. Hij heeft duidelijk kennis van hetgeen wat hij doet, want hij heeft alle obstakels( brandmelders, afzuigkap....) keurig weten op te lossen. Als je een top kwaliteit spanplafond wil hebben voor een uitstekende prijs dan moet je Marcel zeker bellen. Tot in mijn nieuwe huis Marcel.

Naam:
Ronald en Dineke

Datum:
25-08-2013

Dit jaar samen naar spanje geweest, erug gezellig. Veel over spanplafons gesproken word tijd dat we dat weer doen, dus ook in 2010 weer naar Sanguli hahahaaa!! Groetjes Ronald en Dineke

Naam:
G.Teunis

Datum:
25-08-2013

Sinds begin september 2009, zijn wij de trotse bezitters van spanplafonds in onze slaapkamers, badkamer en overloop. In al deze kamers zat nog een gipsplatenplafond met grote naden. Door het aanbrengen van het spanplafond ziet alles er weer strak uit. Marcel is een topper op zijn gebied en ook wat betreft de finaciële afhandeling hebben we met hem goede afspraken kunnen maken. Wij hebben, en zullen Marcel zeker blijven aanbevelen.

Naam:
F.A.W. Rijnders

Datum:
25-08-2013

In mei van dit jaar heeft Marcel een Clipso spanplafond aangebracht op ons lattenplafond. Het resultaat mag gezien worden. Wij kunnen hem zeker aanbevelen. Marcel houdt zich aan afspraken. Toen een deel van het plafond vanwege de vleug kleurverschil liet zien heeft hij zonder problemen een deel vervangen. Nogmaals: wij zullen Marcel zeker aanbevelen!

Naam:
H. Ermers

Datum:
25-08-2013

Via internet gezocht naar een oplossing voor een storende galm in onze nieuwe keuken. Stuitte hierbij op een akoestisch spanplafond. Met diverse leveranciers contact opgenomen en diverse offertes ontvangen. Uiteindelijk is de keuze op Marcel Wesseling gevallen op basis van prijs en kwaliteit. Plafond is inmiddels naar volle tevredenheid gerealiseerd. We zijn bijzonder te vreden!

Naam:
Fam. Bronsdijk

Datum:
25-08-2013

Even zoeken op internet, maar dan vind je ook de vakman voor Spanplafonds, Marcel Wesseling. Vakman in hart en nieren. Contact opgenomen via de email, onze wensen bekend gemaakt voor de badkamer en zo rolde er een offerte uit die de helft goedkoper was dan de concurrent, tja dan is de keus snel gemaakt. De badkamer moest voorzien worden van een Spanplafond van 5x4 m met 12 spotjes erin. Het is altijd moeilijk waar je de spotjes wilt hebben maar met de hulp van Marcel was zo bepaald waar de spotjes kwamen, en het ziet er super uit!!! De prijs was van tevoren afgesproken, géén aanbetaling, de rekening krijg je pas als het klaar is, super geregeld. Kortom wij zijn zéér tevreden klanten, op naar het volgende Spanplafond.

Naam:
L. Addink

Datum:
25-08-2013

Ik ben zeer tevreden met mijn akoestisch spanplafond, de hinderlijke galm in de woonkamer is grotendeels verdwenen en met de ingebouwde spotjes en gemonteerde plafonnieres ziet het er ook nog eens geweldig mooi uit. Het was geen enkel probleem om naar mijn wensen de ventilatie te verleggen en plafondlampen te monteren. Het plafond kon binnen enkele weken al geleverd worden en werd in 2 dagen gemonteerd. Ook de prijs is prima en netjes gefactureerd zoals van te voren was afgesproken. Een aanrader dus als je op zoek bent naar een nieuw (akoestisch) plafond!

Naam:
Erno Meijer

Datum:
25-08-2013

Sinds we het idee hadden dat we het huis wilden kopen,waren we opzoek naar een manier om ons plafond er weer netjes uit te laten zien.We hadden al eens gehoord van een spanplafond, maar wisten niet goed hoe dat er uit zou zien. Via internet zijn we met Marcel in contact gekomen en hij heeft ons piekfijn uitgelegd hoe het in zijn werk gaat. Daar komt nog eens bij dat Marcel ook nog eens meedenkt over b.v. verlichting, wegwerken van vervelende hoekjes e.d. Dus was een afspraak snel gemaakt. Dat Marcel het plafond in 1 dag doet is toch wel verwonderlijk. Hij werkt namelijk zeer netjes, houd zich aan de afpraken, en is een goede vakman. Ook in de omgang is Marcel zeer correct. Hij klaagt niet als er dingen in de weg staan, maar werkt er gewoon omheen. Het eindresultaat is verbluffend:een superstrak plafond waar je echt jarenlang plezier van beleefd.Ik zou zeggen, als je een nieuw plafond zoekt, neem contact op met Marcel. Erno Meijer

Naam:
Herald Nijenhuis

Datum:
25-08-2013

Twee weken voordat onze baby zou komen toch nog maar even besloten het plafond in de badkamer te laten plaatsen. Dachten dat dit op zo'n korte termijn niet meer mogelijk was. Na enig speurwerk op internet bij Marcel Wesseling terechtgekomen en kon nog een dagje vrijmaken in de planning binnen de gegeven 2 weken. Vervolgens een nette vent over de vloer gehad die weet hoe een spanplafond geplaatst moet worden. Gewoon in goed overleg, super resultaat, volgens prijsafspraak en geen gemaar. Kortom helemaal goed. Kan dit bedrijf iedereen aanraden!! Herald Nijenhuis

Naam:
Lisette en Patrick

Datum:
23-08-2013

Wat is het hier prachtig geworden! Deze mannen weten wat ze doen. Wij wilden een mooi strak plafond in onze moderne woonkamer en keuken. Nou dat is gelukt, zelfs de aanwezige rondingen in de muren zien er supersterk uit. De spots maken het helemaal af. Vakwerk! Bedankt Marcel en Coen.

Naam:
piet Tenvoorde

Datum:
23-08-2013

Marcel en coen bedankt voor het mooie plafond we zijn de naden van de systeem vloeren allemaal kwijt en het is veel lichter geworden bedankt voor de prettige samen werking

Naam:
Fam. Beernink

Datum:
23-08-2013

De galm is verdwenen,dankzij een mooi akoestisch plafond. De dag na plaatsing kregen wij visite en toen was het een geweldige ervaring om te merken dat de echo weg is. Prima werk is er door Marcel en Coen geleverd. De spotjes maken het helemaal af. Voor iedereen die een galm of echo in z'n woning heeft is dit een aanrader.

Naam:
fam nijmeijer

Datum:
23-08-2013

Wij willen marcel nog even bedanken voor het geweldige resultaat en service nogmaals bedankt Henk Nijmeijer

Naam:
Marcel Piek

Datum:
23-08-2013

Marcel, bedankt voor de snelle plaatsing en het keurige werk. We kunnen Marcel van harte aanraden! Marcel Piek

Naam:
Emile Steffann

Datum:
23-08-2013

Nadat in september 2011 de benedenverdieping is voorzien van een spanplafond is dat nu ook op de bovenverdieping gebeurd. Dat doe je niet als je niet tevreden bent! Ook op de bovenverdieping is de afwerking perfect. De tandem Marcel-Coen heeft alle lof verdiend. Klasse mannen!

Naam:
Fam. van Keulen

Datum:
23-08-2013

Na een spanplafond in badkamer en overloop nu ook de slaapkamers inclusief schuine wanden en dakbeschot laten doen. Het ziet er zo mooi uit! Vakwerk van Marcel en Coen.

Naam:
Berendsen

Datum:
23-08-2013

Oogt als een gestuckt plafond, prima vakwerk, binnen 6 gemonteerd

Naam:
Rob Roelofs Ottersum

Datum:
23-08-2013

Marcel en Coen hebben onze kamer een metamorfose gezegevierd. Nieuw plafond, geïntegreerde LED verlichting met afstandsbediening incl. Sierlijksten. Geweldig resultaat van deze vaklieden. We zullen onze tevredenheid voortspreken. Groet, Fam. Roelofs

Naam:
Fam. Koppelman

Datum:
23-08-2013

Nadat we in 2008 de zolder hadden laten doen, in 2011 de benedenverdieping besloten we in januari 2013 de slaapkamers en het souterain van spanplafond te voorzien. Aangezien we supertevreden zijn over het eerdere opgeleverde werk van Marcel en Coen hebben we geen moment getwijfeld wie deze klus mochten klaren. Na 4 dagen zijn we wederom verbaasd over de geweldige metamorfose die er heeft plaatsgevonden. Zeker het souterrain waar veel leidingen en buizen over het plafond lopen is nu een strakke extra woonkamer geworden! Marcel en Coen, wederom vakwerk geleverd, dank jullie wel.

Naam:
Ruud en Rianne Marijnissen

Datum:
23-08-2013

We zijn zeer tevreden over het spanplafond in ons kantoor te Etten-leur. Netjes gewerkt en fijne mensen. zeker een aanrader. Bedankt Marcel en Coen.

Naam:
Robin en Franciska

Datum:
23-08-2013

In onze woonkeuken hadden we last van een hinderlijke nagalm. Door het akoestische spanplafond is de nagalm weg! We zijn heel tevreden en raden marcel wesseling dan ook zeker aan. De verlichting in het spanplafond maakt het af. Bedankt! en wellicht tot een volgende keer

Naam:
familie Huirne

Datum:
23-08-2013

Marcel, bedankt voor de snelle plaatsing en het keurige werk in onze douche en het toilet. We kunnen Marcel van harte aanraden!

Naam:
Marcel Piek

Datum:
23-08-2013

Marcel nog een keer heel erg bedankt! Vorig was er bij ons een spanplafond geplaatst. Door een verbouwing raakte dit beschadigd, maar met de hulp van Marcel is het allemaal weer prima opgelost!

Naam:
frans en tosca mennings

Datum:
20-08-2013

marcel en collega, bedankt voor het mooie plafond in onze woonkamer. Hier paste maar 1 reaktie, nl wauw fantastisch.

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Akoestisch spanplafond Vide ,Keuken

Hengelo

Sterrenhemel met zwart spanplafond

Burgerveen


Gastenboek

Leo Post 19 april 2019, 14:37
Klaarblijkelijk heb ik een fout gemaakt bij het plaatsen van een review vorige maand, dus probeer ik het nog een keer. Marcel en zijn broer hebben samen met een collega in 1 dag tijd, 3 slaapkamers en de badkamer van een spanplafond voorzien. Aan voorbereiding heb ik zelf helemaal niets hoeven te doen. Na afloop hingen alle gordijnrails met de gordijnen er weer en ook de plafondlampen. Bij het verwijderen van de lamp in de badkamer bleek er een stroomdraadje stuk te zijn en zelfs dat hebben ze hersteld. Het is echt TOP-werk dat er geleverd is. Een aanrader voor iedereen die er aan denkt om spanplafonds te nemen.

Alle reacties