Akoestisch plafond

Oldenzaal

In opdracht van Esher Brookhuis van Home Accent interieur architecten uit Ootmarsum hebben wij in de woonkamer een akoestisch spanplafond aangebracht incl de 2 cm dikke akoestische isolatie.

Aangezien de woonkamer 6,10 breed en 10,20 lang is hebben we er een delitatie in moeten maken . Een delitatie betekent dat wij in het profiel 2 spanplafonds monteren. Als u er onder staat ziet u een klein streepje , maar van afstand ziet u er bijna niets van, zo als u kunt zien op de foto,s.

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Akoestisch spanplafond Vide ,Keuken

Hengelo

Sterrenhemel met zwart spanplafond

Burgerveen


Gastenboek

Leo Post 19 april 2019, 14:37
Klaarblijkelijk heb ik een fout gemaakt bij het plaatsen van een review vorige maand, dus probeer ik het nog een keer. Marcel en zijn broer hebben samen met een collega in 1 dag tijd, 3 slaapkamers en de badkamer van een spanplafond voorzien. Aan voorbereiding heb ik zelf helemaal niets hoeven te doen. Na afloop hingen alle gordijnrails met de gordijnen er weer en ook de plafondlampen. Bij het verwijderen van de lamp in de badkamer bleek er een stroomdraadje stuk te zijn en zelfs dat hebben ze hersteld. Het is echt TOP-werk dat er geleverd is. Een aanrader voor iedereen die er aan denkt om spanplafonds te nemen.

Alle reacties