Akoestisch spanplafond Woonkamer

Almere

Deze familie had veel overlast van galm, we hebben daar een akoestisch spanplafond aangebracht . Bij een akoestisch spanplafond monteren wij een 2 cm dikke polyester isolatie onder het bestaande spanplafond en daaronder het akoestisch spanplafond . Het akoestisch spanplafond is voorzien van een dun rubberlaagje en microperforaties . Na het plaatsen van het akoestisch spanplafond was de galm verdwenen.

Onze spanplafonds kunnen wij naadloos monteren tot 5.05  en de lengte 50 m1 .Zoals u ziet hebben we hier 2 delitaties gemonteerd, als het spanplafond gemonteerd is blijft er een lijntje van 3 mm over en valt bijna niet op.

Laatste nieuws

Meer nieuws


Recente projecten

Akoestisch spanplafond Vide ,Keuken

Hengelo

Sterrenhemel met zwart spanplafond

Burgerveen


Gastenboek

Leo Post 19 april 2019, 14:37
Klaarblijkelijk heb ik een fout gemaakt bij het plaatsen van een review vorige maand, dus probeer ik het nog een keer. Marcel en zijn broer hebben samen met een collega in 1 dag tijd, 3 slaapkamers en de badkamer van een spanplafond voorzien. Aan voorbereiding heb ik zelf helemaal niets hoeven te doen. Na afloop hingen alle gordijnrails met de gordijnen er weer en ook de plafondlampen. Bij het verwijderen van de lamp in de badkamer bleek er een stroomdraadje stuk te zijn en zelfs dat hebben ze hersteld. Het is echt TOP-werk dat er geleverd is. Een aanrader voor iedereen die er aan denkt om spanplafonds te nemen.

Alle reacties